Sunt in proces de divort iar sotul a cerut tagada paternitatii iar instanta ia aprobat efectuarea testarii ADN.
Judecatoarea m-a intrebat daca sunt de acord cu aceasta testare si eu am zis ca da.
Nu s-a pus problema de cine plateste acest test.
Peste 2 saptamani trebuie sa ma prezint cu fata la IML Bucuresti dar nu stiu daca ar trebui sa am si bani pentru plata totala sau partiala a testului.
Am sunat la institut sa intreb si mi s-a spus ca acest test costa 2700 ron dar ca nu stiu cine ar trebui sa plateasca, acest lucru fiind stabilit de instanta.
Va rog daca stie cineva sa-mi zica daca ar trebui sa fac rost de bani sau nu, deoarece e o suma considerabila pt mine iar timpul este scurt.
Va multumesc.
Din ce am citit eu pana acum imi dau seama ca trebuie sa va pregatiti de un razboi lung, in care partea adversa va va sicana intr-una in speranta ca veti renunta. Pentru ca o femeie care isi creste singura copilul este impovarata de o multime de responsabilitati si mereu in lipsa de bani. Asa ca ramaneti in continuare la fel de atenta la mersul evenimentelor si lamuriti-va foarte bine inainte de fiecare actiune a dumneavoastra. Poate ar fi trebui sa ne invete mamele Arta razboiului, nu povestea cu Fat Frumos #-o.
Multumesc pentru raspunsul incurajator, deja am inceput sa ma obisnuiesc la ideea razboiului si incerc sa ma gandesc care ar fi urmatorul lui pas, desi pana acum realitatea a depasit cu mult ceea ce mi-am inchipuit eu.
Bine macar ca romanul poate sa faca si haz de necaz ca altfel ar fi nasol...
Reclamantul poate renunta oricand la judecata, deci exista si varianta expusa de dvs., in sensul ca tatal sa se razgandeasca...insa ramane de vazut....:luck:
Intrebare
maricriss
Sunt in divort .Eu nu am nici o pretentie de la sotul .Vreau sa renunt atat eu cat si copilul la numele lui, la pensia pentru intretinerea copilului. Ma poate ... (vezi toată discuția)