Buna ziua.
De la ultima interventie,din primavara,am depus mai multe sesizari.La politie,la parchet,la primarie. Exista un dosar penal la IPJ,acesta este tergiversat,exact asa cum ne tot ameninta falsa conducere a asociatiei. In sase luni a fost luata doar o singura declaratie,de la una dintre persoanele care nu-si recunosc prezenta si semnatura la o ad.generala,deasemenea masluita.
Am depus la dosar toate dovezile prin care sunt incriminati impostorii care conduc asociatia,am revenit cu alte adrese,chiar pentru urgentarea cercetarilor,in zadar.
Puteti citi,pe :
[ link extern ]
,primul document emis de primarie. Acesta a fost ascuns
celor cinci persoane,alese de catre proprietari,care au sesizat primaria si nu au primit niciodata un raspuns-nici pana azi.Nu am fost printre acele persoane atunci. Nici nu se aminteste de ei in pr.verbal dar,surprinzator,documentul este inmanat ,,Asociatiei,, ,care nu are dovada alegerii conducerii.
Eu am reusit,dupa 11 incercari,sa intru in posesia procesului verbal prin care,oficial,oamenii primarului au descoperit doar ilegalitati,inclusiv faptul ca nu au fost organizate ad.generale legale/statutare din 2007,presedintele (autoales) nu poate dovedii ca a fost ales si primaria nu a aplicat nicio sanctiune.
Un alt control,efectuat in aprilie 2011,la solicitarea mea,a confirmat impostura conducerii asociatiei,au fost reconfirmate neregulile ascunse de catre primarie dupa primul control-ascuns si el- dar nici atunci nu au fost luate masuri legale. Nici vorba despre sanctiuni.
In aceasta toamna (17.10.2011),descoperind ca cercetarile sunt tergiversate si la politie,am cerut pubic,primarului,sa raspunda si despre nepasarea/complicitatea oamenilor domniei sale.
Pe parcursul mai multor interventii,cu o evidenta partinire,d-l primar ocoleste adevarul documentelor oamenilor sai,si incearca sa ridiculizeze abuzurile constatate.
Cu toate ca mi-am aratat disponibilitatea in vederea cercetarii la fata locului,nu am fost contactat niciodata de catre primarie.In schimb,cu vorbe goale,este lasat sa se inteleaga faptul ca totul este in regula,ca nimeni nu are ceva impotriva impostorilor,ca doar eu sunt nemultumit. Bagatelizandu-se procese verbale emise,in urma verificarilor,chiar de catre primarie.
Pentru ca de aici a plecat unul dintre cei mai mari ,,baroni,, postrevolutionari, nu-mi vine sa cred ca mai este posibil asa ceva.
Chiar site-ul pe care poti intreba primarul,imi interzice accesul sau publica doar parti din postari. Deasemenea,cu toate ca are spatiu pentru a atasa fisiere,nu imi mai permite sa pot face acest lucru.
In aceasta toamna,evident cu interes,primarul spune ca lucrurile sunt in ordine la asociatia noastra,vecinii (fara a prezenta dovezi !) sunt multumiti,dar a aplicat o amenda (!) asociatiei. Amenda a fost data (cu toate ca nu am vreun document,doar afirmatiile scrise de catre primar) in urma mai multor interventii si a publicarii procesului verbal de constatare al primariei,pe acel site.
Am trimis,cu confirmare de primire,o cerere prin care am solicitat documentele ce stau la baza angajarii/salariului celor doi impostori si a cheltuielilor administrative. Nu am primit niciun raspuns .
Cum pot obliga conducerea asociatiei sa-mi dea documentele prin care au ajuns in functie?documente care nu exista,chiar conform primariei.
Sunt ilegalitati clare,cu complicitatea primariei si institutiile tergiverseaza.
S-auzim de bine !