titi marina a scris:
In instanta mi se contesta dreptul de a reprezenta asociatia, atat de firma constructoare, cat si de primarul orasului care a formulat cerere de interventie in interesul paratului, solicitandu-mi-se procura autentica din partea celor nominalizati, desi actiunea a fost deschisa de mine in calitate de presedinte de asociatie de proprietari. Ulterior, tori cei nominalizati in cererea de chemare in judecata, au depus in instanta cate un inscris in care ma recunosteau ca reprezentant al lor si ca punctul de vedere al asociatei este si punctul lor de vedere.#-o
Tot ce ati intreprins pana acum in instanta mi se pare corect si normal. Insanta sigur ca mai tine cont si de partea adversa dumneavoastra, pentru ca, glumind un pic, instanta de judecata nu este un aparat automat de cafea care umple paharul in functie de comanda data la butoane. Trebuie sa asculte ambele parti si sa hotarasca in functie de dovezi, documente...
Am citat o parte din mesajul dumneavoastra pentru ca pare a fi lasat putin un aer. Spuneti ca in instanta, recalmantii au contestat calitatea dumneavoastra, dar care a fost pozitia instantei ca nu am inteles!?
Apoi, inteleg ca dupa solicitatea facute de parati, proprietarii au depus cate un inscris..., dar paratul a mai intervenit, a mai contestat calitatea dumneavoastra?
Apoi mai important este ce a stabilit instanta cu priviire la calitatea partilor aflate in proces decat opinia paratilor!
Va felicit si va urez succes!