In urma divortului cei 2 copii ai mei au ramas in ingijirea mamei. s-a stabilit de catre instanta si un program de vizita pt mine. Acest program l-a respectat fosta sotie atata timp cat nu se finisase partajul bunurilor si avea tot interesul. De atunci eu nu mi-am mai putut lua copiii desi am mers cu politia de atatea ori dar de fiecare data nu stiu cu ce le spune minorilor ca acestia in prezenta ei refuza sa mearga cu mine. Am ajuns sa ii vizitez doar la scoala moment in care sunt foarte apropiati de mine, dar dupa primesc numai amenintari ca nu am dreptul sa ii deranjez la scoala. Pot face ceva in sensul ca as dori respectarea acelei hotarari judecatoresti? Va multumesc
Eu sunt in situatia mamelor cu copii ai caror tati biologici se incadreaza, din pacate pentru copilul meu, in categoria celor 90%.
Nu le inteleg deloc pe acele mame care refuza, fara motive temeinice, legaturile dintre copii si tati si ajutorul pe care acestia din urma doresc sa-l dea copiilor.
Bafta in continuare!
Va inteleg perfect, cunoscind destul de multe asemenea situatii.Sunt femei furioase pe barbatii respectivi,femei care au pierdut material sau (moral-social...)(intelegeti ce vreau sa spun),si au atita furie in ele incit unele, nu -si dau seama ca-si ranesc copiii de fapt,ii priveaza de dragostea paterna,...de dreptul lor de fapt. Nu inteleg,ca in timp aceste privatiuni vor lasa urme adinci in psihicul copilului.Sunt practic orbite de acest razboi mama-tata.Pacat ca nu pot intelege,ca inainte de a canaliza energia in aceasta lupta,ar trebui sa gindeasca in favoarea copilului.:luck: