In urma divortului cei 2 copii ai mei au ramas in ingijirea mamei. s-a stabilit de catre instanta si un program de vizita pt mine. Acest program l-a respectat fosta sotie atata timp cat nu se finisase partajul bunurilor si avea tot interesul. De atunci eu nu mi-am mai putut lua copiii desi am mers cu politia de atatea ori dar de fiecare data nu stiu cu ce le spune minorilor ca acestia in prezenta ei refuza sa mearga cu mine. Am ajuns sa ii vizitez doar la scoala moment in care sunt foarte apropiati de mine, dar dupa primesc numai amenintari ca nu am dreptul sa ii deranjez la scoala. Pot face ceva in sensul ca as dori respectarea acelei hotarari judecatoresti? Va multumesc
:)
Bafta multa si tie si succes. La mine luni pe 04.04.2011 a depus divort si seara era deja la parintii ei cu copilu si acolo a amenintat ca ramane daca nu scot multi bani.
Ea a plecat si eu nici macar nu stiu in ce situatie sunt, astept sa primesc citatie de divort. baiatul meu are 1.5 ani.
Multumesc pt sustinere. Din pacate aici nu au de suferit decat copii. Traiesc frustrati. Intr-o societate civilizata problemele adultilor ar trebui separate de relatia parinte-copil. In fine daca eram ok probabil nu divortam ...
la mine nu prea mai e nimic de facut . a zis sa imi fac alti copii daca vreau sa ii vad, asa ca am ascultat-o, m-am recasatorit si mai am un copil cu actuala sotie, dar noi facem eforturi sustinute sa ii vizitam mereu si sa se simta frati