In urma divortului cei 2 copii ai mei au ramas in ingijirea mamei. s-a stabilit de catre instanta si un program de vizita pt mine. Acest program l-a respectat fosta sotie atata timp cat nu se finisase partajul bunurilor si avea tot interesul. De atunci eu nu mi-am mai putut lua copiii desi am mers cu politia de atatea ori dar de fiecare data nu stiu cu ce le spune minorilor ca acestia in prezenta ei refuza sa mearga cu mine. Am ajuns sa ii vizitez doar la scoala moment in care sunt foarte apropiati de mine, dar dupa primesc numai amenintari ca nu am dreptul sa ii deranjez la scoala. Pot face ceva in sensul ca as dori respectarea acelei hotarari judecatoresti? Va multumesc
Bravo si felicitari
Daca pentru tine s-a rezolvat intr-un fel la mine este doar inceputul raului, dusmaniei si mizeriilor care vor urma.
O sa vorbesc cu un avocat dar acest demers este absolut inutil, el poate sa ma ajute si sa-mi obtina sa vad copilul si zilnic, dar nu il voi mai vedea dupa cum tu ai spus foarte bine in deschiderea topicului. mama se va "fofila" si va gasi tot felul de "scuze".
Multumesc
Bafta multa si numai bine. principalul e ca tu sa nu renunti niciodata la copil, la tine e mai diferit pt ca e f mic, ai mei sunt mai mari si au inceput sa inteleaga.
si dvs tatii care sunteti santajati de mamele minorilor, fiti pe faza si cautati sa strangeti probe de toate tipurile in urma carora sa dovediti ca sunteti santajati si vi se cer bani ca sa va vedeti copilul.
sa vedeti ce succes veti avea daca veti face o cerere de reancredintare, dupa ce o veti dovedi pe mama cat de "hoatza" poate fi.
D-na avocat,
Aceste probe sunt f dificil de strans si mai greu de probat. Acele mama chiar sunt hoate si-si iau toate masurile.
La mine sotia a depus luni divortul iar ieri la venirea de la munca m-a anuntat intre 4 ochi ca vrea pensia alimentara (in baza la ce) plus alti bani ca sa-mi vad copilul care fusese mutat la parintii ei.
va rog sa ma sfatuiti cum sa fac pentru a-mi putea intretine minorul adica pana la finalizarea divortului sa contribui in toate felurile la crestrea lui si sa nu ma trezesc apoi cu proces pentru pensie alimentara "retroactiva"in conditiile in care in acest rastimp eu am contribuit cu toate mijloacele la cresterea copilului
Multumesc
Cred ca puteti deschide un cont pentru copil in care sa virati bani cu titlu de pensie de intretinere, la care sa poata avea acces si mama (si astfel aveti dovada clara ca va ocupati de copil) sau pur si simplu pastrati toate bonurile facute pentru cumparaturile copilului (lapte, pampersi, haine, medicamente, etc.).
Aiurea suna totul, dar asta e lumea in care traim, din pacate.