sorin_pss a scris:
buna dimineata.De pe 15 iunie de cand mi s-a retinut permisul, pana astazi 21 iulie nu am primit procesul verbal. Ce se intampla, unde sa ma adresez, asa de mult dureaza sau le e frica sa nu fac contestatie si d-aia intarzie sa-l trimita???Din 60 zile de suspendare au trecut deta 22 de zile, cred ca se trage de timp
In mesaj s-a strecurat o mica eroare. Au trecut 36 zile de suspendare a permisului de conducere.
Parerea mea este bine sa te duci la politie si sa obtii procesul verbal (o copie in cazul in care politia sustine ca a fost trimis prin posta). Urmeaza contestarea procesului verbal in termen de 15 zile de la data primirii procesului verbal la Judecatoria la care este arondat locul faptei. Dupa depunerea contestatiei soliciti un certificat de grefa pe care-l depui la Politie si vei primi permisul inapoi pana la solutionarea cauzei. In contestatie poti cere, politiei sau postei, daune materiale pentru nefolosirea autoturismului.
In cazul in care castigi procesul perrmisul va ramane la tine si poti obtine daune materiale, daca instanta pronunta o hotarare in acest sens. Daca nu castigi procesul va trebui sa depui permisul la politie pentru restul zilelor de suspendare.
Succes