Mi s-a retinut permisul de conducere in alta localitate decat cea de domiciliu. Vreau sa fac contestatie pentru ca ma simt nedreptatit. Oprit fiind, cu semnal dat, pentru a vira la stanga, un dobitoc ce transporta persoane a oprit in dreptul meu, m-a injurat si a mi-a zgariat masina.
Politia, bine-nteles ca mi-a retinut permisul pentru " neacordare de prioritate prin viraj stanga" . Nu am semnat, iar acum vreau sa se faca dreptate.
Am vreo sansa? Trebuie sa depun contestatie in teritoriu? Trebie sa ma prezint neaparat? In masina era si mama; poate fi martorul meu? Am facut poze la "avariile" masinii mele; pot fi relevante ?
Va multumesc
Va multumesc din nou si... :) revin cu o intrebare.
Am avut un termen de judecata pe 25.09.2008. Anterior acestei date am inaintat o intampinare prin care am cerut o amanare pe motiv ca am solicitat si nu am primit raspuns de la primaria sector 1 Bucuresti cu privire la statutul parcarii (carrefour feeria, proprietate privata sau de care, drum deschis circulatie publice sau nu, avize etc). Dar nu am solicitat insa judecarea cauzei in lipsa. Acum cateva zile am primit de la Jud. Sector 1 o instiintare din care rezulta faptul ca nici DGPMB-BPR nu a solicitat judecarea in lipsa si prin urmare procesul este suspendat (au luat cunostinta si de intampinarea mea). Inteleg chestiunea suspendarii procesului dar intrebarea este CE FAC CU PERMISUL ??? (acesta fiind la mine).
In termen de 15 zile sa cer redeschiderea cauzei (desi am termen nelimitat ptr. asta) sau pot sa o las asa (in aer) ?
Ce avantaje vs. dezavantaje ar fi ???
- "Am inaintat o intampinare prin care am cerut o amanare pe motiv ca am solicitat si nu am primit raspuns de la primaria sector 1 Bucuresti cu privire la statutul parcarii"; am dorit ca raspunsul lor sa fie una din probe.
- Trebuie sa predau permisul in situatia actuala? Sau dupa perimarea cauzei?
Buna ziua! Luna trecuta,intr-o dimineata la o ora cu trafic infernal,respectiv 8:10,dorind sa fac stanga intr-o intersectie semaforizata,am intrat in acea intersectie pe culoarea verde a semaforului electric. Fiind a 4 a masina din coloana care astepta sa dea prioritatile pentru a putea vira spre stanga,ne-a prins pe toti culoarea rosie in intersectie..celelalte 3 masini din fata mea au traversat intersectia pe rosu,eu am ramas pe loc,imediat dupa trecerea de pietoni,fara a incurca in vreun fel traficul. Pentru gestul meu,am fost sanctionata cu 4 puncte amenda si suspendarea permisului timp de o luna. Am depus contestatie,iar un sfat din partea dumneavoastra m-ar ajuta f mult. multumesc!