avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie la retinerea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie la retinerea permisului

Mi s-a retinut permisul de conducere in alta localitate decat cea de domiciliu. Vreau sa fac contestatie pentru ca ma simt nedreptatit. Oprit fiind, cu semnal dat, pentru a vira la stanga, un dobitoc ce transporta persoane a oprit in dreptul meu, m-a injurat si a mi-a zgariat masina.
Politia, bine-nteles ca mi-a retinut permisul pentru " neacordare de prioritate prin viraj stanga" . Nu am semnat, iar acum vreau sa se faca dreptate.
Am vreo sansa? Trebuie sa depun contestatie in teritoriu? Trebie sa ma prezint neaparat? In masina era si mama; poate fi martorul meu? Am facut poze la "avariile" masinii mele; pot fi relevante ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: asking , utilizator 09:18, 29 Octombrie 2008
Usor de zis, greu de... castigat impotriva Politiei!
asking a scris:

Usor de zis, greu de... castigat impotriva Politiei!

Din contra... impotriva Politiei sunt cel mai usor de castigat procesele... mai greu e cu vecinii :))
fratele meu a pierdut procesul cu politia romana si vrea sa predea carnetul cat mai repede,ca sa-l aiba de sarbatori inapoi.cum se procedeaza ?stiu ca poti cere o hartie care se elibereaza in 2,3 zile si pe urma astepti acasa hotararea definitiva .ms
Revin la mesajele anterioare
Am vorbit acum la Politie si mi-au intocmit P.V. la 3 luni dupa accident desi s-a dat NUP fara a se stabili altceva (vina mea. Si ei imi dau suspendare pe 90 de zile, cu examen si amenda. Ce pot sa fac? Mai mult, P.V. l-au trimis la vechea adresa desi eu i-am anuntat noul domiciliu.
Help me!
Faceti plangere impotriva procesului verbal.

Alte discuții în legătură

Contestatie pentru permis auto ak47 ak47 Circulam din directia petricani ,am fost oprit la intersectie la colentina la ceas, pentru trecere la culoarea rosie la semafor !!! Mentionez ca am trecut pe ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis matealecs85 matealecs85 Buna ziua, Am si eu o nelamurire/ intrebare. In cursul zilei de azi mergeam cu autovehicolul pe bld Timisoara dinspre intersectia cu strada Moinesti spre ... (vezi toată discuția)
Contestatie stefan88u stefan88u buna ziua ce trebuie sa fac pentru a inainta o contestatie sa imi iau permisul pentru 30 de zile? (vezi toată discuția)