Mi s-a retinut permisul de conducere in alta localitate decat cea de domiciliu. Vreau sa fac contestatie pentru ca ma simt nedreptatit. Oprit fiind, cu semnal dat, pentru a vira la stanga, un dobitoc ce transporta persoane a oprit in dreptul meu, m-a injurat si a mi-a zgariat masina.
Politia, bine-nteles ca mi-a retinut permisul pentru " neacordare de prioritate prin viraj stanga" . Nu am semnat, iar acum vreau sa se faca dreptate.
Am vreo sansa? Trebuie sa depun contestatie in teritoriu? Trebie sa ma prezint neaparat? In masina era si mama; poate fi martorul meu? Am facut poze la "avariile" masinii mele; pot fi relevante ?
Va multumesc
fratele meu a pierdut procesul cu politia romana si vrea sa predea carnetul cat mai repede,ca sa-l aiba de sarbatori inapoi.cum se procedeaza ?stiu ca poti cere o hartie care se elibereaza in 2,3 zile si pe urma astepti acasa hotararea definitiva .ms
Revin la mesajele anterioare
Am vorbit acum la Politie si mi-au intocmit P.V. la 3 luni dupa accident desi s-a dat NUP fara a se stabili altceva (vina mea. Si ei imi dau suspendare pe 90 de zile, cu examen si amenda. Ce pot sa fac? Mai mult, P.V. l-au trimis la vechea adresa desi eu i-am anuntat noul domiciliu.
Help me!