Salut,
Si eu am patit la fel am luat 2 monitoare de 800 RON si am primit carti si ziare.
Pasi sunt urmatorii:
1. Plangere la IJP de care apartii , la departamentul de fraude/inselaciune
2. Dupa plangere vei primi prin posta o confirmare ca s-a inceput identificarea persoanelor reclame de catre tine, acestia vor fi audiati si li se va lua o declaratie la IJP de unde fac ei parte , cel mai probabil vor zice ca ei au trimis coletul cu bunurile si ca au martori cand l-au trimis
3. Acea declaratie va veni la IJP unde ai facut reclamatia iar tu, din nou , trebuie sa dai o declaratie cum ca si tu ai avut martori la desfacerea coletului
4. Urmeaza audierea martorilor iar daca aici ai rezultate posibil sa iti vezi banii
Din pacate eu nu am mers pana la audierea martoriilor (mi-a retras plangere) pentru ca nu am nici timp nici chef sa ma tot plimb pentru 800 RON, dar in cazul tau e o suma ceva mai importanta. Oricum inspectorul de politie mi-a explicat ca in cele mai multe cazuri se ajunge in instanta.
Eu l-am dat pe tip si la ziare sperand ca o sa se mai rezolve una alta, dar nimic, povestea mea a fost publicata in cateva ziare locale:
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ] /
Oricum e foarte greu, si in cele mai multe cazuri se pierde in instanta din lipsa de probe. Genu asta de tepe sunt zilnice, am incercat sa discut cu siteul Okazii.ro dar acestia nu mi-au raspuns nici macar la un e-mail.
Bafta multa !