CernutaLuci a scris:
In privinta divortului lasati-ma inca sa mai sper, daca totusi aceasta va fi finalitatea a 10 ani nu am ce sa fac ma supun dar in privinta psihologului eu singur nu pot decide. Tot impreuna trebuie sa ajungem acolo, nu?
Psihologii fac si ei ce pot cand au de ajutat la rezolvarea unor probleme majore privind interioritatea unei persoane. Efort intens, de lunga durata, cu rezultate pozitive de multe ori sub asteptari. Sunt de parere ca In ceea ce priveste realatia dintre voi, sansele de a rezolva ceva sunt mult mai mici. Stati sincer fata catre fata fiecare cu calitatile si defectele lui. Numai asa puteti face un pas impoortant spre impacare si aceasta munai daca vointa exista si din partea ei. Daca nu, inseamna ca a sters frumusetile si a adancit amintirile urate ale celor 10 ani de convietuire si cu greutate se mai poate face ceva.
... dar problemele noastre? Ce pot face?
Sunt pus in aceeasi situatie ca si tine. Ai o problema. O prezinti unor oameni pentru a te ajuta. Incerc sa fac si eu ce pot mai bine, atat cat ma pricep si sincer nu ma prea pricep dar sunt alaturi de tine. Si grupul din care fac parte pune pe tapet propriile probleme si
uita de tine si ca s-au angajat din inima buna sa raspunda benevol nevoilor unor oameni.
Spun ca si tine:
Ce pot face ? Nu pot decat :"> si sa astept situatii mai favorabile. Sunt cazuri in care nu putem sa facem nimic decat sa avem rabdare si constiinta ca toate trec.
cu toata stima si consideratia Nicolaie Ciobotaru