[EDITAT]
Dvs spuneti:
"Nu cred, din cele ce am vazut in comentariile pe acest subiect ca jandarul ar avea un indice de inteligenta inferior amicului care i s-a pus pata sa-i tranteasca o reclamatie"
Atentie, si dvs gresiti, si va rog sa va abtineti in a pune etichete. Insa va multumesc pentru critici si va urez o zi placuta. Chiar foarte placuta
Nu am pus nici o eticheta. In lipsa oricaror alte dovezi nu am nici un motiv sa cred ca jandarmul are un indice de inteligenta inferior dvs. Indicele de inteligenta nu tine de invatutura, de cata scoala are cineva, ci tine de ... harul cu care a fost inzestrat de Dumnezeu. Nu vad de ce ar trebui sa fiti deranjat de faptul ca jandarmul este la fel de inteligent ca dvs. Eu, de pilda, nu as fi foarte reticent daca mi s-ar spune ca sunt la acelasi indice de inteligenta cu al dvs. [EDITAT] Tentatia care va anima, de a-i provoca pe jandarm si pe forumisiti, doar pentru a avea un motiv de rezbunare, ar trebuie sa fie un semnal de alerta pentru dvs.
Evident ca nu uniforma este cea care da masura inteligentei.Insa acestor oameni , celor care o poarte, uneori le insufla un plus de putere, de care nu se sfiesc sa uzeze ,chiar daca ar fi sa jigneasca pe cineva.
Ceea ce este importanteste caracterul unei persoane, indiferent de pregatire , nu cred oamenii merg pe astfel de crieterii de evaluare a inteligentei, in functie de profesie sau de uniforma.
Sunt insa convinsa ca Bogdan nu in considerarea faptului ca a intrat intr-un conflict un jandarm este furios, ci, probabil ca oricine l-ar fi jignit l-ar fi ofensat, lucru deloc nefiresc pentru persoane ceva mai sensibile, orgolioase , etc.
Hipersensibilitatea , reactia exagerata , de partea cealalta , impresia buna despre sine si faptul ca uniforma purtata il face mai frumos si mai destept decat este el de la natura , sunt factorii declansatori ai unei dispute.
De aici si pana la exacerbarea acestei dispute pe un taram al unui conflict artificial a fost un pas.
Pentru mine , cu tot respectul , surpriza a constituit-o nu comportamentul tanarului jandarm , cu care evident ca nu sunt de acord , ci amploarea data de un tanar [EDITAT]
Domnule sunt student la o universitate de drept de stat faimoasa in Romania, nu ma consider un intelectual, nu ma consider un guru, nu ma consider a fii cineva. Sunt om, gresesc, sunt tanar, am orgoliu!! Toti avem, nu il recunoastem....
Ma consider o persoana normala care are de invatat multe. Si am dovedit pe acest forum ca imi accept greselile si recunosc..chiar si cand persoane mult in varsta m-au jignit.
Ii multumesc mult emma_woodhouse si userului havera pentru ajutor si pentru niste indrumari sincere. Special emma_woodhouse. Oameni care merita sa fie sus!
[EDITAT]