Acum cateva zile un jandarm pe care il cunosteam de mult , m-a oprit in strada, mi-a vorbit foarte urat, cu "ba" , cu amenintari, cu o atitudine aroganta si foarte urata pe motiv ca sa nu mai fac eu glume cu el. Mentionez ca nu am facut niciun fel de glume iar in timpul conversatiei i-am vorbit frumos. Era in uniforma de servici. Se refera la glume, adica in 2 situatii, m-am intalnit cu el , amiabil i-am spus sa aplice Legea 61/91 mai cu spor, nicidecum o "luare peste picior" sau o gluma proasta.
Sa revin, deci, am ramas stupefiat vazand tupeul incredibil al acestui personaj.
Dupa ce am terminat discutia m-am reintalnit fata in fata cu el unde m-a luat de sus cu expresia " ba deci ne-am inteles da?".
M-am enervat , l-am cautat pe individ si l-am interpelat intrun shop unde i-am spus sa iasa afara sa vorbim. M-a pus sa astept vreo 10 minute, dupa care i-am spus ca sunt stupefiat de comportamentul lui , l-a care m-a luat cu ba si cu amenintari si mi-a spus ca nu are ce sa mai discute cu mine. Mentionez ca pe tot parcursul discutiei am avut un ton calm. Tipul este vecin cu mine si iertati-ma ca va spun este o persoana cu un nivel scazut de inteligenta.
Intrebarea mea este: Neputand face act de plangere la Comandamentul jandarmeriei sau Tribunalul Militar, cum va trebui sa actionez intalnindu-ma des cu acest personaj. Mentionez ca este mai mic ca mine in varsta, are in jur de 24 eu 27. Vreau totul sa fie legal si sa strang probe pentru o eventuala Purtare Abuziva 250 CP. Act constatator, telefonul mobil si chemarea in instanta pentru marturie a eventualilor martori. Nu il las dragi colegi, pentru ca m-a sfidat total abuziv.
As vrea sa ii fac o sesizare la Sediul Jandarmeriei ca sa fie pus in tema ca nu e nimeni fraier.Pot? In scris o depunere ca sa nu vada ca el e destept iar eu prost. Imi pare rau sa vad cum isi dezvolta unii mentalitati de militeni la 21 de ani de la Revolutie....
Nu traiesc in America unde pentru o vorba aiurea platesti- sunt constient- dar nici sa intram intrun cerc al mizeriei aruncate de niste oameni in uniforma care n-au nici 12 clase( spun asta pentru ca acest individ are un nivel de inteligenta scazut, ma repet).
Va multumesc anticipat