eu sunt in situatia asemanatoare, doar ca sunt in romania si mai sunt si alte elemente diferite
am inchiriat un apartament anul trecut pe 1 an de zile, contractul fiind o simpla hartie de mana, acel contract a expirat acuma 2 luni, chiriasii a spus ca isi cauta alta gazda
am fost inainte de 1 decembrie doarece nu mi s-a platit chiria, iar telefonul fix si internetul taiat, taxele comune, cablu tv , restanta pe 3 luni, gazul pe 2 luni, numai energia electrica este platitta la zi
am fost acuma 2 zile sa-i dau afara, pur si simplu nu a vrut sa plece ca nu are unde, nu are bani de chirie, de plata intretinerii, nu mai era mult si era sa ne batem
am fost azi dimineata la politie sa ma ajute sa-i evacuez, dar a spus ca ei nu se baga, ca i-am bagat eu de buna voie,invocand ceva din codul civil, singura solutie sa ii dau in judecata, eu i-am spus ca scrie un articol din constitutie in care se specifica ca propietatea este garantata, nu a spus nimica, ci doar trece sectoristul pe acolo
eu le-am spus daca stau pana se judeca, eu ies in pierdere, consumul de utilitati, gaz, apa,deci toate, se vor aduga pe pierderile mele, risc sa si fie inchis gazul si celelalte
apropos, am fost sa le tai curentul, dureaza 3 saptamani, iar ca il rebransez, imi trebuie tot 3 saptamani, poate mai mult
poate ma ajutati cu solutii, idei, cat mai repede posibil, ca sa scap de acesti nesimtiti
~ final discuție ~