skill a scris:
Am inceput actiunea de evacuare prin trimiterea scrisorii(notificarea) . Data limita de evacuare 20 iulie. Pe 21 iulie intrerup curentul electric.
Se incep prin avocat doua actiuni calea ordonantei si calea de judecata (pe fond).
Pe mine ma mira ca nu vedeti urgenta....eu nu am unde locui decit in strada, cu un parinte hemiplegic si un copil de 4 ani..Mi se recomanda cu caldura:)..inchirierea unu apartament...in ce lume traim! Voi ca avocati chiar credeti ca cineva imi va plati mie chiria??? Traiti in Ro...ar trebui sa stiti mai bine ca mine...
Deci ce recomandati...sa cer daune sau nu? Daca da, imi complica procesul? Pentru ca daca da..renunt la orice dauna...Daca nu am sa cer o suma mare..pe care ma oblig apoi s-o donez...eu nu am nevoie de banii nimanui!
Daca se ajunge la judecata pe/de fond (nu stiu exact cum se numeste) cam in cite termene se poate rezolva? De cite ori au voie chiriasii sa nu se prezinte invocind diverse motive (medicale, lipsa din oras, ..etc)?
Va multumesc tuturor celor care v-ati facut timp sa -mi raspundeti.
Va tin la curent!
Procesul pe fond poate dura 1-2 ani cu exercitarea cailor de atac.
Este foarte important pt dvs daca ati obtine o evacurare grabnica pe cale de ordonanta presedintiala.
Pe fondul cauzei, daca v-ati angaja un avocat care sa stie sa faca anumite demersuri legale ati putea termina pana la data de 1 iunie 2009 sau mai devreme, dar cu mari eforturi din partea avocatului.
avocat Claudiu Lascoschi
S-ar putea promova o ordonanta presedintiala (cel putin "castigati" un prim termen mai devreme) dar care ar trebui transformata in actiune de drept comun in momentul in care instanta ar pune in discutie admisibilitatea ordonantei.
solutia mea ar putea sa para un fel de ... las-o ma ca poate merge asa...,