avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul chiriasului de a avea firma in apartamentul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul chiriasului de a avea firma in apartamentul inchiriat

A venit la asociatia de proprietari un chirias care spune ca sa-i semnam noi o cerere prin care sa aprobam inchirierea de catre el persoana fizica catre o firma a spatiului respectiv care se afla in proprietatea altcuiva.
Eu nu cred ca se poate asta.

1. Nu vad ce treaba are asociatia sa aprobe asa o cerere - ei motiveaza ca le trebuie la administratia financiara
2. Doar proprietarul poate transforma un apartament in sediu de firma, nu si chiriasul, prin subinchiriere, nu?
3. Ce sa facem in situatia acestei cereri?
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 07:13, 17 Mai 2011
Ce inseamna Capisci?
Probabil ca e in alta limba decit romana, probabil ca ati vrut sa-mi spuneti ceva ce numai dvs. intelegeti?
Foarte utila informatia, mersi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subinchirierea unui spatiu comercial silvia_m silvia_m Buna ziua, Sunt proprietara unui spatiu comercial pe care l-am inchiriat unui cabinet de expertiza contabila, fara a mentiona in contractul de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
Contract de subinchiriere cicio_carina cicio_carina buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca se poate subanchiria un spatiu de la chirias care este SC si are sediul social in acest spatiu ,iar eu ca subchirias ... (vezi toată discuția)