Si a venit si momentul confruntarii fata in fata cu colegul- el sub influenta bauturilor alcoolice, desigur-...care ca a inceput cu injurii si amenintari (asa stie el sa comunice) si mi-a interzis!!!!!!!!! sa mai intru in birou, enervat de faptul ca nu am vrut sa semnez preavizul...ca-mi face referat (raport, cum zicea el, ca schimba yala, ca nu mai avem ce discuta, initial a vrut sa mi ia telefonul, apoi mi l-a dat inapoi zicand ca-mi suspenda abonamentul, de parca m-ar afecta cu ceva asta...). Deoarece ma asteptam la asa ceva, l-am si inregistrat, ca poate, cine stie, mi-o folosi vreodata...Mai ales ca l-am provocat sa recunoasca niste nereguli pe care le-a facut el in tot acest timp...
Ambitia mea a fost sa nu il las pe el sa-i iasa tot ce-si propune, toate rautatile lui, pentru ca invins prin niste minciuni, pentru cateva sute de lei pe luna...
Oare este necesar sa comunic aceasta intamplare directorului zonal?
Acum: noi lucram de luni pana sambata noaptea, eu cele patru ore le pot stabili singura, sau in comun acord cu directorul ZONAL, nu cu colegul de la judet, de luni pana VINERI?
Buna dimineata
In sfarsit, am intrat in posesia dispozitiei de concediere...emisa pe 17.06.2011
Ce nu inteleg eu, e de ce in spatiul unde trebuia sa fi semnat eu de luare la cunostinta au scris ei "CERERE P."
??????Ce inseamana asta?????????
o sa-i intreb, vroiam doar sa nu fac valuri, ca sa fie cat mai pe nepregatite toti cand ii voi chema in instanta
ma intreb daca nu cumva colegul meu drag a facut vreo cerere de preaviz in numele meu...falsificandu-mi semnatura...
oricum, intr-un fel sau altul, candva, tot va plati el pentru tot ce a facut...as vrea doar sa grabesc putin lucrurile...