Buna ziua
Ma confrunt cu o problema foarte importanta. Firma la care lucrez a facut o restrangere de buget, dandu-ne un procent foarte mic din incasari in care sa ne incadram cu salariile. Au precizat clar ca ei fac restrangere de buget, nu de activitate, asa ca nu concediaza personalul cu preaviz. Cui nu-i convine demisioneaza...Buuun,...pana aici foarte clar, DAR... aflu ca directorul judetean, caruia nu-i convine ca ne-ar ramane salariile foarte mici, vrea sa scape de mine...Eu nu-mi dau demisia, asa ca incearca cu disperare sa-mi obtina un preaviz. Intrebarea este: in ce temei legal se poate face asta? Noi suntem o filiala judeteana, la nivel central se iau deciziile si el tot insista pe la superiori.
Este posibil ca firma sa faca acest lucru? Si daca da, pot avea castig de cauza in instanta? Avand in vedere ca nu cunosc ca la celelalte judete sa se fi dat preavize si ei au facut afirmatia cu "restrangerea de buget", nu cumva ar fi un abuz?Ce spune legea in acest sens?
Mentionez ca eu nu am comis niciodata abateri disciplinare, ca sunt pe postul de director de vanzari, am studii superioare, iar cel care ar ramane in locul meu nu are. In caz de preaviz nu se tine cont de performanta, studii, nu se face o analiza? pe ce baza m-ar alege pe mine? Aleatoriu?
V-as fi foarte recunoscatoare daca ati putea sa-mi raspundeti urgent...
Va multumesc anticipat.
Desfiintare post
msc_angela
Buna ziua,
Am o problema pe care v-as ruga sa mi-o lamuriti, daca se poate.
Sunt angajata la o firma, iar acum o luna am reusit si l-am angajat si pe sotul ... (vezi toată discuția)