avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau sa dau un vecin in judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau sa dau un vecin in judecata

buna ziua,am si eu o problema cu un vecin pe care vreau sa-l dau in judecata pt ca nu vrea sa semneze acordul pt a-mi construi un balcon la masarda desi ceilalti vecini au fost de acord iar eu i-am dat lui aprobare in prealabil.
ce trebuie sa fac?
multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 11:44, 23 Mai 2011
deci am fost in audienta la primarie si ei mi-au spus ca singura solutie e sa-l dau in judecata pt ca doar astfel primaria poate sa-mi elibereze autorizatia de constructie (daca cistig bineinteles),mi-au spus chiar ca au mai avut asemenea cazuri ......
problema mea este ca primaria nu imi elibereaza aut. de contructie fara acordul tuturor proprietarilor!
Incercati sa veniti cu el la o sedinta de mediere, in conformitate cu legea 192/2006. Poate reusiti acolo, in prezenta mediatorului sa obtineti acest lucru
Daca vecinul nu a dat acordul de buna voie ,avand in vedere ca solicitantul a pus la dispozitie atat proiectul cat si acordul pentru ridicarea edificiului,respectiv cand este evident interesul de a nu permite materializarea interesului,apreciati ca acesta va da consimtamantul sa participe la sedinta de mediere ?
daniela hadi a scris:

buna ziua,am si eu o problema cu un vecin pe care vreau sa-l dau in judecata pt ca nu vrea sa semneze acordul pt a-mi construi un balcon la masarda desi ceilalti vecini au fost de acord iar eu i-am dat lui aprobare in prealabil.
ce trebuie sa fac?
multumesc

va sicaneaza deoarece posibil sa vrea niste bani de la dvs

Alte discuții în legătură

Ce se poate face ? Cezar66 Cezar66 Buna ziua ! Fosta mea soacra ne-a dat in judecata pe mine si pe fostul sot pe motivul ca vrea sa-si recupereze niste bani,pe care i-ar fi dat fostului meu sot, ... (vezi toată discuția)
Proprietate - pretentii vecin Mitomatu Mitomatu Buna ziua, Sunt proprietarul unei locuinte la curte din 1992, obtinuta prin contract de vanzare-cumparare. Acum cateva zile am primit o citatie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fratii panzerul panzerul .Este vb mostenirea mamei din partea bunicilor mei.dezbaterea a fost facuta,insa in fiecare dintre loturile respective au dreptul,bineanteles, toti fratii(8 la ... (vezi toată discuția)