avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Au început înscrierile ºi pentru admiterea la SNG
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Au început înscrierile ºi pentru admiterea la SNG

Cei care au studii superioare juridice şi sunt interesaţi să fie grefieri pot citi mai jos detalii despre admiterea la ªcoala Naţională de Grefieri. După cele 6 luni de şcolarizare la SNG sunt repartizaţi în funcţie de medii şi de posturile disponibile în ţară . În cursul şcolii aveţi o bursă, iar după terminarea ei, la angajare, salariul este de circa 1450-1550 ron, iar cu timpul va mai creşte prin adăugarea diverselor sporuri (vechime, documente clasificate...etc.). Cursurile se ţin în aceeaşi clădire unde sunt şi auditorii de justiţie, iar o parte dintre profesori predau şi la INM.
Încă ceva - sunt 120 de posturi scoase la concurs - 80 pentru instanţă şi 40 pentru parchete. Vă recomand să alegeţi parchetele. Celor interesaţi le urez succes!
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iulie 2008
zz-man, utilizator
sunt afisate acum
am o nelamurire... ca sa poti fi admis nu tre sa iei minim 5 la fiecare proba sau se face o medie si daca t incadrezi in cele 90 d locuri esti admis chiar daca la o proba ai luat 2 de ex?
mersi
Sunt rezultatele preliminare ... inainte de formularea contestatiilor si rezolvarea acestora. Tabelul afisat astazi prezinta doar ordinea candidatiilor in functie de media obtinuta si fara a se tine seama de notele obtinute la cele trei probe.
Lista finala a candidatilor admisi, probabil va fi afisata pe data de 24 septembrie dupa solutionarea eventualelor contestatii.
Insa, potrivit art.28 alin 5 din Regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursului abrobat de CSM " Pentru a fi admis la Scoala Nationala de Grefieri canditatul trebuie sa aiba cel putin media 6 (sase), dar nu mai putin de 5 (cinci)la fiecare proba de concurs".

Este o situatie fara precedent ... Dupa parerea mea, sunt 3 optiuni:
1. cele 90 locuri disponibile vor fi ocupate dupa solutionarea contestatiilor;
2. se va organiza un nou concurs pentru locurile ramase vacante prin neindeplinirea cond. prev.de art.28 (5) din Regulamentul sus-mentionat;
3. anul acesta cursurile la SNG vor fi organizate doar pentru numarul de locuri ocupate de cei care au obtinut la examen cel putin media 6 (sase), dar nu mai putin de 5 (cinci) la fiecare proba de concurs (pentru ipoteza in care si dupa solutionarea contestatiilor nu se ocupa cele 90 de locuri)..

O seara buna ... si Bafta ! :vishenka:
am luat si astept sa incep.bafta si voua mai departe
Sincere felicitari !!!!!:vishenka:

Fara niciun "dram" de modestie : meriti din plin aceasta reusita.

P.S. Poate ca, subiectele nu au fost grele, dar baremul de corectare este unul "draconic" si inegal.

Cu riscul de a ma repeta, Sincere Felicitari! =D>

Zile bune in continuare.
felicitari mikaia

iar in conditiile in care doar 81 insi au luat peste 6 (din 533) dati-mi voie sa cred ca problema o fi ea la noi, dar e SI la ei , la subiecte
au vazut mult inscrisi, ce au zis: nu le mai dam usurel ca anu trecut, ii rupem ca dupa aia promoveaza prea multi si ii departajam greu
lasa ca ouam noi niste kestii de nu face nimeni
pe 10 mil cf noii leg sa se duca cin s-o duce, sa fie sanatosi!!!
Slava Domnului c-am picat!

Alte discuții în legătură

Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Scoala nationala de grefieri pentru cei fara studii juridice AlecP AlecP Salutare tuturor! Desi am citit ft mult despre posibilitatea inscrierii la aceasta scoala, am totusi cateva intrebari daca se poate. Eu am studii superioare ... (vezi toată discuția)