avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare nume societate si cim / documente personal ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare nume societate si cim / documente personal incheiate

ce se intampla cu contractele de munca deja incheiate in cazul schimbarii numelui societatii si formei juridice? Si toate documentele, deciziile legate de personal (CCM, ROI, decizie organizare CSSM la nivel angajator etc) se refac cu noua denumire?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 2 Ianuarie 2013
Legea este clara in acest sens ... fuzionarea intre doua societati nu constituie motiv de concediere ...
eu tot nu inteleg ce este de facut...cazul unui srl cu asociat unic, transferat altui asociat unic si schimbare denumire firma, salariatii preluati in totalitate,ce tb facut concret?
-se face act aditional
-cum se face aceasta schimbare in revisal?
Cum a fost transferat altui asociat unic? .. s-a facut act de cesiune a partilor sociale sau s-a facut transferul intregii intreprinderi?
s-a facut contract de cesiune de parti sociale.
Etapele au fost:
-schimbare denumire firma
-atragere in societate asociat unic nou
-retragere din societate asociat unic vechea firma
-cesionare parti sociale catre noul asociat
-revocare vechi administrator (asociat unic0
In acest sens, este aceeasi societate cu alta denumire si alta conducere ...se face in REVISAL doar modificarea de denumire a societatii si a reprezentantului legal ..

Alte discuții în legătură

Cim dupa fuziune georgelgica georgelgica In urma fuziunii dintre soc. X si Y, soc X devine sucursala a soc Y. Ce se intampla cu CIM-urile salariatiilor, inceteaza sau trebuie incheiate acte ... (vezi toată discuția)
Fuzionare firme Laura Old Laura Old Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu ceva informatii in legatura cu fuzionarea a doua firme. Este vorba de firma X care va prelua firma Y prin absorbtie ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie simona ch simona ch Doua societati vor fuziona, societatea A urmand sa absoarba societatea B. Am inteles cum se procedeaza din punct de vedere al Revisalului, dar as mai avea doua ... (vezi toată discuția)