othellox a scris:
Mda... o sa vedem cat de mult v-a inteles avocatul cel nou :) daca dumneavoastra credeti in basme succes....
Cu toata aprecierea pe care o am fata de Othellox ma vad nevoit sa fac anumite precizari.
Apreciez in mod deosebit faptul ca este ancorat in realitate, cu privire la fatul ca schimbarea unui avocat nu presupune neaparat o schimbare inspirata, dar... nu este intotdeauna asa...Schimbarea avocatuli la timp poate sa produca efecte diametral opuse fata de ceea ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi avut loc acea schimbare.
Sa lasam oamenii sa decida in functie de inspiratia lor si nu in functie de alte lucruri care ii pot infuienta negativ.
O parere in sensul ca orice avocat va avea tot aia va fi, este o parere care din punctul meu de vedere nu are o sustinere efectiva din punct de vedere al posibilitatilor de fapt, posibilitati care pot fi foarte variate.;)
Eu intotdeauna am crezut in avocati.Si poate ca si in basme.:) Daca toti avocatii ar gandi identic atunci cu adevarat ar fi un adevarat basm schimbarea unui avocat.Nici macar toti oamenii nu gandesc la fel in probleme de ordin cotidian si atunci ajung sa ma intreb daca chiar nu ar putea sa existe deosebiri intre avocati...
Lipsa de comunicare intre avocat si client intr-un proces de acest fel poate da nastere la solutii curioase din partea instantei, solutii de neinteles...pentru noi toti.
Avocatii sunt cei care dau un suflu justitiei.Ma gandesc la un suflu nou evident.
Asa cum a zis foarte bine si Avlil, daca nu se castiga fondul, adica prima instanta, slabe sanse vor fi in recurs.Asa este.;)
Daca nu iese bine din prima instanta in recurs sansele vor fi minime.
De aceea eu gandesc ca, este de preferat sa incerce sa isi angajeze un avocat care sa obtina castiog de cauza din prima, pana la recurs, deoarece in situatia in care pierde procesul in fata primei instante nu il va mai castiga in recurs.
Daca gandim ca este preferabil sa castige procesul inca de la prima instanta, nu putem sa nu ne gandim la faptul ca ar fi preferabil sa isi schimbe avocatul inainte de a pierde procesul...
Pot exista situatii in care justitiabilul sa simta ca ceva nu va merge bine si nu intelege sa riste...inutil.
Exact asa cum a spus foarte bine Avlil, daca pierde fondul s-a terminat cu totul ( imi cer scuze am schimbat putin)
:)
avocat Claudiu Lascoschi