Buna ziua tuturor! Nu vreau sa fiu aratat cu degetul sau altceva pentru ca am o alta orientare sexuala. Nu deranjez in niciun fel pe altii dar vreau doar sa explic problema. Id-ul meu a fost pe un site de profil. M-a bagat in lista un baiat ieri care a pretins ca e de varsta cu mine (16 si jumatate). Am facut schimb de poze, i-am spus o zona fictiva unde locuiesc, si am facut schimb de poze (bineinteles ca i-am dat poze cu un baiat de pe google). Tot zicea sa-i dau numarul de telefon, sa-i dau webcam ca o sa-mi dea si el in alta zi dar am refuzat. El are profi pe acel site, dar am inteles ca poate fi chiar politia sub acel id. :(( M-a si intrebat daca imi plac copiii sau adultii. Ma gandesc ca poate am savarsit vreo fapta grava...nu m-am intalnit cu el si am vorbit doar 15 minute dar informatii destul de explicite. Chiar poate fi politia si sa ma dea in cautare dupa ip? #-o Suna destul de tampit, dar am fost speriat de un "prieten" . Va multumesc.
Eu nu cred ca politia ar interveni pentru asa ceva.In plus, cred ca ati purtat o conversatie privata cu acea persoana.
Dar faptul ca aveti unele temeri nu e chiar rau, cu aceasta ocazie ar trebui sa chibzuiti mai atent daca mijlocul ales de dvs. pentru a cunoaste un posibil partener, este cel mai indicat sau cel mai sigur.Presupun ca sunteti la curent cu anumite evenimente tragice care au loc din cand in cand, datorate increderii pe care anumite persoane( minori in special) , o acodra unor necunoscuti.Grija mare!
Da, o mare lectie. Mi-am sters acel cont, am sters persoanele necunoscute din lista. Daca vorbeam cu cineva o faceam din plictiseala, nu m-as intalni nici in ruptul capului cu o persoana .. virtuala. Dar tot stau cu sufletul la gura ca m-as putea trezi cu politia pe capul meu. :((
Voi vorbi diseara cu baiatul asta si ii voi cere webcam sa vad daca intr-adevar cu el vorbesc, dupa care ii spun sa-si gaseasca alta ocupatie.
Pentru ce sa se implice politia? Conversatiile pe internet nu sunt o infractiune si nici o alta orientare sexuala. Sunteti liber sa vorbiti cu cine vreti si pe ce site doriti. Singura infractiune ar fi un act sexual cu un minor sub 15 ani si nu este cazul.
Suntem un stat de drept, liber sa ne alegem partenerii, aveti grija doar la siguranta dumneavoastra daca vreti sa va intalniti cu persoane necunoscute.
Sfatul meu este sa fiti doar atent la acei oameni care vor sa profite de naivitatea minorilor deoarece sunt multi si in rest puteti sta linistit in privinta conversatiilor.
Amenintari virtuale
osyk
Buna ziua. Imi cer scuze ca va deranjez, dar de doua ori am primit amenintari pe messenger, de exemplu: \"ce piz**m*** mai faci m***'', \" ba vb ca te ia dra** ... (vezi toată discuția)