avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

buna ziua .matusa mamei mele a decedat acum cateva zile neavand copii sau vreun certificat de mostenire lasat la cineva .cum se poate intra in posesia mosteniri legal. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 23 Iulie 2011
bun.si in cazul de fata cui ma pot adresa pentru o verificare legal sa vad intradevar ce documente sa gasit de varu mamaei mele in locuita de el si cum ar putea face dovada el ne fiind de acord sa imi arate vreun act.precum ca ar avea vreun act de mostenitor sau contract vanz cump.intre el sidefuncta ca imi cam rade in nas si nu imi cade prea bine daca a fct vreun fals varu va multiumesc ast rasp urget va multunesc.
cui ma pot adresa pentru o verificare mai amanuntita sa pot intelege si eu ceva din treaba asta ca nu am liniste acasa din partea mamei mele din cauza asta .va multumesc mult de tot
ca sa pot verifica daca intradevar sa semnat vreun contract vanz cump sau mostenire ce pasi pot face pentru a vedea daca defuncta a lasat vreun testament si unde pot verifica legal multumesc
nu stie nimeni??
Singurul lucru pe care mama dvs Il poate face este sa se duca la notariat si sa deschida succesiunea. In cadrul procedurii succesorale se va stabili masa succesorala si se vor aduce actele de proprietate supra bunurilor defunctului. Atunci se va vedea ce a mai ramas din patrimoniul defunctului. Este singura posibilitate.

Alte discuții în legătură

Intrebari succesiune noiklosa noiklosa Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)
Grad de rudenie ,in vederea succesiuni. mariancristielena mariancristielena Buna ziua,o intrebare la dvs daca puteti sa ma ajutati.Tatal meu a decedat,Tata a avut 6 frati ( 3 frati si 3 surori )nici unul nu mai traiesc.Una dintre sora ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire carevbus carevbus Buna ziua Va deranjez cu urmatoarea situatie: - matusa mea (sora mamei) a decedat ; a fost casatorita, a divortat (acum 38 ani), a avut un baiat din ... (vezi toată discuția)