avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

buna ziua .matusa mamei mele a decedat acum cateva zile neavand copii sau vreun certificat de mostenire lasat la cineva .cum se poate intra in posesia mosteniri legal. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 23 Iulie 2011
Daca locuiti in Bucuresti,Str.HM Berthelot nr.42 A.Evident si autorul sa fi locuit in Bucuresti.
da va multumesc ff mult deci berthelot 42 si voi depune o cerere acolo
ca sa pot vedea daca exista vreo procura sau contr vanz cump multumesc
e bun asa mai astept sfaturi in legatura cu aceasta problema multumesc
imi cer scuze revin cu a mea problema care devin din ce in ce mai are si mai multe probeleme si mai multe usi inchise>.am fost la financiar sect 3 doamna de acolo numia spus cine este prop doar ca la adresa de este platit impozitul.bun adupa am fost la stare civila si de acolo am primit la fel un rasp ca doar cu o hartie de la notar se poate luat copie cert deces.ups dupa care am fost in bertlot 42 si acolo mia zis la fel ca ei au dosare pana in 2007.si poate verifica doar notarul.asa ca mai astept sfaturi ce ar trebui sa fac ca nu mai stiu unde sa ma duc inafara de politie si notar.va multumesc
Dvs v ati dat singur raspunsul!

V am sfatuit sa deschideti succesiunea!

Ce raspuns cautati?

Odata deschisa succesiunea se pot intreprinde prin notar mai multe verificari.

Alte discuții în legătură

Intrebari succesiune noiklosa noiklosa Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)
Grad de rudenie ,in vederea succesiuni. mariancristielena mariancristielena Buna ziua,o intrebare la dvs daca puteti sa ma ajutati.Tatal meu a decedat,Tata a avut 6 frati ( 3 frati si 3 surori )nici unul nu mai traiesc.Una dintre sora ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire carevbus carevbus Buna ziua Va deranjez cu urmatoarea situatie: - matusa mea (sora mamei) a decedat ; a fost casatorita, a divortat (acum 38 ani), a avut un baiat din ... (vezi toată discuția)