avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1322 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lipsa contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lipsa contract de munca

lucrez de 4 ani la o firma privata ca magazioner,luna trecuta a trebuit sa fiu internat de urgenta si operat.Am cerut adeverinta de la firma si mi au spus ca n au de unde ca nu figurez ca angajat si m au dat afara. ce pot sa fac in conditiile astea? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 19 Februarie 2013
Daca este o hotarare definitiva si irevocabila nu se mai poate face recurs ... in mesaj ati specificat ca este definitiva , ceea ce inseamna ca se poate ataca cu recurs.

Executorul judecatoresc va trebui sa fie din raza Curtii de Apel in a carei raza teritoriala urmeaza sa se faca executarea. .. in speta, executarea va avea loc in Bucuresti atunci un executor judecatoresc este competent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa mai am drept la imdemnizatia de somaj? cipcip cipcip am primit preaviz, in exemplarul meu sunt instiintat de decizia firmei nimic mai mult , dar exemplarul care la depus firma la ITM este modificat sau altul ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului mad_john mad_john am si eu o nelamurire, am plecat de la firma la care am lucrat la data de 31 ianuarie, cu acea data mi s-a facut incetarea contractului cu acordul partilor, ... (vezi toată discuția)
Patronul refuza plata salariului auTos auTos Buna ziua , de curand mi-am dat demisia de la o firma la care am fost angajat timp de 7-8 luni.Dupa ce mi-am depus demisia patronul m-a amenintat ca daca nu ... (vezi toată discuția)