avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lipsa contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lipsa contract de munca

lucrez de 4 ani la o firma privata ca magazioner,luna trecuta a trebuit sa fiu internat de urgenta si operat.Am cerut adeverinta de la firma si mi au spus ca n au de unde ca nu figurez ca angajat si m au dat afara. ce pot sa fac in conditiile astea? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 19 Februarie 2013
Fiecare parte trebuie sa faca dovada afirmatiilor sale ... era mult mai bine daca acea solicitare venea din partea instantei de judecata, decat din partea dvs.
Aceasta este solicitarea instantei si mi s a adus la cunostinta in sedinta de azi.N am inteles raspunsul d vstra
Solicitarea instantei este adresata dvs sau angajatorului ? .. eu m-am referit ca instanta sa se adreseze direct angajtorului sau celui acre detine arhiva si nu sa va puna pe dvs sa faceti asa ceva ...
Solicitarea imi este adresata mie,iar copiile pe care trebuie sa le fac sunt cele din dosarul de judecata pentru a fi trimise angajatorului care a facut o cerere in acest sens.La dosar am depus acte in original
Am inteles ... inseamna ca la dosar dvs ati depus dosar un singur exemplar de pe inscrisuri .. potrivit C.proc.civ., inscrisurile se depun in atatea exemplare câţi pârâţi sunt si mai mult câte o copie de pe fiecare înscris, pentru instanţă.

Alte discuții în legătură

Pot sa mai am drept la imdemnizatia de somaj? cipcip cipcip am primit preaviz, in exemplarul meu sunt instiintat de decizia firmei nimic mai mult , dar exemplarul care la depus firma la ITM este modificat sau altul ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului mad_john mad_john am si eu o nelamurire, am plecat de la firma la care am lucrat la data de 31 ianuarie, cu acea data mi s-a facut incetarea contractului cu acordul partilor, ... (vezi toată discuția)
Patronul refuza plata salariului auTos auTos Buna ziua , de curand mi-am dat demisia de la o firma la care am fost angajat timp de 7-8 luni.Dupa ce mi-am depus demisia patronul m-a amenintat ca daca nu ... (vezi toată discuția)