lucrez de 4 ani la o firma privata ca magazioner,luna trecuta a trebuit sa fiu internat de urgenta si operat.Am cerut adeverinta de la firma si mi au spus ca n au de unde ca nu figurez ca angajat si m au dat afara. ce pot sa fac in conditiile astea? multumesc
Fiecare parte trebuie sa faca dovada afirmatiilor sale ... era mult mai bine daca acea solicitare venea din partea instantei de judecata, decat din partea dvs.
Solicitarea instantei este adresata dvs sau angajatorului ? .. eu m-am referit ca instanta sa se adreseze direct angajtorului sau celui acre detine arhiva si nu sa va puna pe dvs sa faceti asa ceva ...
Solicitarea imi este adresata mie,iar copiile pe care trebuie sa le fac sunt cele din dosarul de judecata pentru a fi trimise angajatorului care a facut o cerere in acest sens.La dosar am depus acte in original
Am inteles ... inseamna ca la dosar dvs ati depus dosar un singur exemplar de pe inscrisuri .. potrivit C.proc.civ., inscrisurile se depun in atatea exemplare câţi pârâţi sunt si mai mult câte o copie de pe fiecare înscris, pentru instanţă.
Neplata salariului
mad_john
am si eu o nelamurire, am plecat de la firma la care am lucrat la data de 31 ianuarie, cu acea data mi s-a facut incetarea contractului cu acordul partilor, ... (vezi toată discuția)