lucrez de 4 ani la o firma privata ca magazioner,luna trecuta a trebuit sa fiu internat de urgenta si operat.Am cerut adeverinta de la firma si mi au spus ca n au de unde ca nu figurez ca angajat si m au dat afara. ce pot sa fac in conditiile astea? multumesc
Am facut o sesizare la ITM Deva, unde este punctul de lucru,mi au raspuns ca nu i de competenta lor,si sa fac sesizarea la Bucuresti unde este sediul firmei.Am facut sesizarea online ,adica le am trimis mail si de o luna astept raspuns.Saptamana trecuta am mai trimis unul dar tot fara raspuns a ramas.Cine ar trebui sa se ocupe ? Multumesc
Daca trimiteti mai multe sesizari cu aceeasi problema acestea vor fi clasate , potrivit prevederilor OG nr.27/2002.
Cand ati depus sesizarea la ITM online? ... termenul de raspuns este de 30 de zile de la data inregistrarii sesizarii si care se poate prelungi pana la 45 de zile ...
La sesizarea de pe 01.08.2011 ar trebui sa primiti raspuns zilele acestea , intrucat se trimit prin posta ... la cea de-a doua sesizare este posibil doua variante : fie vi se da un raspuns , fie se va clasa daca are acelasi obiect ca si prima sesizare ...
eu sunt foarte curios ce vor putea face cei din Bucuresti tinand cont ca toata activitatea mea s a desfasurat in Deva.Acolo in afara de situatiile transmise prin fax nu cred sa gaseasca ceva despre mine.Toata hartogaria era la sediul din Deva.
Neplata salariului
mad_john
am si eu o nelamurire, am plecat de la firma la care am lucrat la data de 31 ianuarie, cu acea data mi s-a facut incetarea contractului cu acordul partilor, ... (vezi toată discuția)