avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
Va rog daca imi puteti da un sfat ,va multumesc. Situatia sta asa:am o firma la care am introdus de-a lungul timpului cei 25 de salariati pe cui-ul sediului social,dar firma are 2 puncte de lucru cu doua cui-uri diferite si cei 25 de salariati sunt impartiti pe cele doua sedii secundare.As vrea ca in noul revisal sa introduc si cele doua sedii secundare cu salariatii aferenti,credeti ca pot face asta?imi trebuie parole diferite pentru fiecare cui?sau ii preiau din revisalul vechi asa cum sunt pe sediu principal si ii las asa?

Am un angajat din 2000 incadrat pe functia sef departament economic ( cod 114203). In varianta aceasta, codul meu COR corespunde incadrarii " secretar ?i secretar adjunct ai asocia?iilor, filialelor ?i organiza?iilor ob?te?ti" si nu e singurul caz. Ce fac? fac acte aditionale pentru toata lumea a caror incadrare a fost modificata sau merg asa mai departae? Daca aceasta angajata nu a mai avut o marire de salariul din septembrie 2010, trec ultimul salariu si ca data de la care isi produce efecte data de 01.01.2011?
cum se face sa trimiti din noul revisal un contract de munca ? cand merg pe registru,generare registru imi apare jos registru activ,numele firmei si exporta datele firmei.Eu vreau sa salvez un contract si sa-l export,cum fac?
Din cate am inteles eu cand am citit ghidul, de fiecare data se va transmite tot registrul. Nu se mai transmit date partiale.
Eu am alta problema.... cum inregistrez un spor acordat de societate care nu se regaseste intre cele predefinite in Revisal?
Ultima modificare: Luni, 22 August 2011
B_Carmen, utilizator
suciugeorgeta a scris:

Va rog daca imi puteti da un sfat ,va multumesc. Situatia sta asa:am o firma la care am introdus de-a lungul timpului cei 25 de salariati pe cui-ul sediului social,dar firma are 2 puncte de lucru cu doua cui-uri diferite si cei 25 de salariati sunt impartiti pe cele doua sedii secundare.As vrea ca in noul revisal sa introduc si cele doua sedii secundare cu salariatii aferenti,credeti ca pot face asta?imi trebuie parole diferite pentru fiecare cui?sau ii preiau din revisalul vechi asa cum sunt pe sediu principal si ii las asa?

Este o procedura mai complicata ....din societatea mama trebuie transferati mai intai pe punctele de lucru salariatii respectivi, potrivit art.169 C.mun. - in prezent art.173 C.mun.

Pentru cele doua puncte de lucru , va trebuie parole separat ...

Cel mai bine faceti aceste operatiuni pe varianta veche si apoi preluati datele pe cea noua.

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)