avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
daca fac contestatia la ITM mai fac si transmit contractul sau nu ? Daca il transmit inseamna ca accept masura stabilita si atunci nu mai fac contestatie ? mai lamuritima va rog frumos.
Deci suntem hotarati sa mergem pe calea contestatiei si la instanta..
Am inteles ,contestatia la ITM , o depun marti pe 23.08.-luni 22.08 nu este ad-torul ca sa semneze si stampileze contestatia -si in a doua zi 24.08. depun si la Judecatorie cerere de suspendare a executarii actului ad-tiv facut de ITM . cu o copie a contestatiei la ITM -cu nr.de inregistrare pe el, da ? multumesc
sunt o asoc de proprietari si am urmatoarele intrebari :
1.am dreptul sa transmit decl 112 la ANAF prin internet , pot transmite si revisal-ul la ITM fara alte adrese ?
2.am listat reg salariati si imi scrie angajator ..., cui...., dar la CAEN nu-l tipareste , nici nu am gasit unde se introduce .Trebuie CAEN-ul sa fie listat ?
3.ce fisier se transmite la ITM
1. momentan nu cred ca se pot transmite REVISAl-uri cu semnatura electronica ..

2. Asociatiile de proprietari nu au Cod CAEN ...

3. In versiunea noua se transmite un fisier de forma .rvs , iar in versiunea veche fisierul este de forma .xml.
Buna ziua!
Va rog sa ma luminati si pe mine privitor la sporul de vechime si orele de noapte:
1. Salariul brut il trecem inclusiv sporul de vechime si sporul separat sau se trece fara spor si spor vechime separat?
2. La orele de noapte ce suma trec, avand in vedere ca aceste ore variaza de la luna la luna?
Mentionez ca lucrez intr-o institutie publica si sporul de vechime este inclus in baza.
Buna ziua,
Am o problema cu instalarea patch-ului ReviSal.KB.206.007. Precizez ca angajatii au functiile conform noului COR, dar tot nu ma lasa sa instalez patch-ul. A mai patit cineva asta? Cum sa fac sa-l instalez?

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)