avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am o relatie cu o minora de 17 ani si vreau sa o iau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am o relatie cu o minora de 17 ani si vreau sa o iau la mine acasa

am 29 de ani si am o relatie cu o minora de 17 ani .Ne iubim si vreau sa o aduc la mine acasa fara sa am probleme . Parinti ei nu vor sa o lase pt ca doar pe ea o au.Ea sa saturat de ei pt ca o cearta mereu chiar daca invata bine si lucra foarte mult acasa. ea ar veni de bunavoie la mine acasa,dar se teme ca voi avea eu probleme din cauza ei .Cum pot sa o iau acasa la mine fara sa am probleme
Cel mai recent răspuns: lupu14 , utilizator 09:55, 14 Iulie 2011
daca o iubesty o mai astepti un an, simplu de ce va place sa complicati lucrurile?

Nici nu trebuieste sa stim ceea ce dvs.invocati.Art.198 mai prevede si ''...faptuitorul a abuzat de increderea victimei...'''.Cititi pana la capat.Sau probabil va erijati in omnistient.

Domnule andymaurul,mi-am exprimat doar o parere vis-a-vis subiectul de fata. Nu v-am "atacat" sau adus niciun repros la cele spuse de dvs. Daca nu va convin opiniile/dezbaterile altor utilizatori,nu aveti decat sa nu fiti de-acord cu ele. Nu toti userii trebuie sa subscrie la cele spuse de antevorbitorii lor.
In orice caz,va recomand sa consultati si DOOM2 (daca tot ati consultat si Codul Penal) in legatura cu trebuie sau trebuieste. Sau va erijati in omnistient?
luiza2008 a scris:

Nici nu trebuieste sa stim ceea ce dvs.invocati.Art.198 mai prevede si ''...faptuitorul a abuzat de increderea victimei...'''.Cititi pana la capat.Sau probabil va erijati in omnistient.

Domnule andymaurul,mi-am exprimat doar o parere vis-a-vis subiectul de fata. Nu v-am "atacat" sau adus niciun repros la cele spuse de dvs. Daca nu va convin opiniile/dezbaterile altor utilizatori,nu aveti decat sa nu fiti de-acord cu ele. Nu toti userii trebuie sa subscrie la cele spuse de antevorbitorii lor.
In orice caz,va recomand sa consultati si DOOM2 (daca tot ati consultat si Codul Penal) in legatura cu trebuie sau trebuieste. Sau va erijati in omnistient?

Iar eu nu am facut altceva decat sa nu fiu de acord cu dvs.,in mod argumentat si nu ipotetic,fara a incerca sa ma erijez intr-un ...omnistient.Raportandu-ma,fara doar si poate ,doar la codul penal,asa cum legiuitorul a prevazut.Si bineinteles la jurisprudenta.Sa inteleg ca termenul folosit de subsemnatul si anume "trebuieste'' vi se pare ar fi nepotrivit???
Doamna...sau domnisoara,as putea sa va intreb de ce ati inscris cratima in''de-acord''?
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2011
andymaurul, utilizator

Iar eu nu am facut altceva decat sa nu fiu de acord cu dvs.,in mod argumentat si nu ipotetic,fara a incerca sa ma erijez intr-un ...omnistient.Raportandu-ma,fara doar si poate ,doar la codul penal,asa cum legiuitorul a prevazut.Si bineinteles la jurisprudenta.Sa inteleg ca termenul folosit de subsemnatul si anume "trebuieste'' vi se pare ar fi nepotrivit???
Doamna...sau domnisoara,as putea sa va intreb de ce ati inscris cratima in''de-acord''?

Imi cer scuze,este greseala mea ca m-am gandit ca un forum ar fi pentru dezbatere,fie ea si ipotetica. In ce priveste cratima,varianta mea nu este incorecta,ceea ce, va atrag cu respect atentia,despre termenul folosit de dvs. (trebuieste) nu se poate spune.
Personal,consider subiectul incheiat,avand in vedere ca pe acest forum se discuta ideea,iar nu persoana.
pe prietena dv cum o cheama? Mai este o fata pe aici de 17 ani, care are o relatie cu un baiat, vrea sa plece de acasa , se cearta cu parintii, in fine, situatia descrisa de dv, o descrie si ea

Alte discuții în legătură

Relatii sexuale cu o minora in varsta de 16 ani - sarcina modgrup modgrup Cu ceva timp in urma find la un chef am facut sex neprotezat cu o fata nestind ca este minora,acuma este gravida si parinti ei nu ma prea agreaza si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Coruptie de minori a mihai a mihai salut.eu am 18 ani iar iubita mea 15,parinti ei nu vor sa ma gasesc cu ea.dar daca afla k ma gasesc pe ascuns cu ea si se duc la politie au ce sa-mi ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare tyebowilli tyebowilli deci eu am 22 de ani si prietena mea are 16 ani mai 4 luni si face 17 pot sama cunun cu ia fara semnatura parintilor ?? (vezi toată discuția)