avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am o relatie cu o minora de 17 ani si vreau sa o iau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am o relatie cu o minora de 17 ani si vreau sa o iau la mine acasa

am 29 de ani si am o relatie cu o minora de 17 ani .Ne iubim si vreau sa o aduc la mine acasa fara sa am probleme . Parinti ei nu vor sa o lase pt ca doar pe ea o au.Ea sa saturat de ei pt ca o cearta mereu chiar daca invata bine si lucra foarte mult acasa. ea ar veni de bunavoie la mine acasa,dar se teme ca voi avea eu probleme din cauza ei .Cum pot sa o iau acasa la mine fara sa am probleme
Cel mai recent răspuns: lupu14 , utilizator 09:55, 14 Iulie 2011
Jeflea Dorel a scris:

referitor la disp art. 199 cp! elementul material al laturii obiective, pentru a fi infr. prev de art. 199, ar trebui sa fie acea actiune, adica intretinerea unui raport sexual cu o minora, constand in promisiuni mincinoase de casatorie (anterioare actului sexual). In practica, pt a fi condamnat un astfel de barbat mincinos, ar trebui sa i se dovedeasca reaua credinta... aspect care se va dovedi in viitor, in functie de comportarea ulterioara a inculpatului, care refuza sa se casatoreasca cu victima. Ademenirea la raport sexual se realizeaza prin promisiuni de casatorie (anterioare actului), exploatand lipsa de experienta a victimei minore, dar caracterul mincinos al promisiunii apare doar ulterior raportului sexual, din conduita autorului, infirmand credinta initiala a victimei. "Daca promisiunile de casatorie au fost facute de inculpat cu buna credinta, casatoria nerealizandu-se datorita unor motive neimputabile inculpatului (opunerea parintilor victimei), fapta NU CONSTITUIE INFRACTIUNEA DE SEDUCTIE" (vezi opera citata mai sus, pag. 300). ... (nu mai discutati probleme care trebuie invatate in scoala..., nu pe internet!!!)

Sunt cam nesigur...ma simt incetosat....
Atat subsemnatul cat si colega emma faceam referire la art.198 c.p.alin.2.
Iar dvs. ne contraziceti prin prevederile art.199 c.p.!!!
Si tot noi dezvoltam discutii puerile!!!!
sincer iti spun mai asteapta si eu am luoat o fata de tanara cruda la minte iubire pana la dumnezeu mia facut 2 copii am iubito si o mai iubesc dar ea numai, ia ajuns ma parasit a placat la ai ei si vrea sa imi ia si copii , am plimbatu in tara in spania iam oferit ce na avut si acu ma lasat pacat gandestete bine de tot. sa fereasca dumnezeu sa ajungi ca mine sau sa treci prin ce trec eu multa bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii sexuale cu o minora in varsta de 16 ani - sarcina modgrup modgrup Cu ceva timp in urma find la un chef am facut sex neprotezat cu o fata nestind ca este minora,acuma este gravida si parinti ei nu ma prea agreaza si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Coruptie de minori a mihai a mihai salut.eu am 18 ani iar iubita mea 15,parinti ei nu vor sa ma gasesc cu ea.dar daca afla k ma gasesc pe ascuns cu ea si se duc la politie au ce sa-mi ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare tyebowilli tyebowilli deci eu am 22 de ani si prietena mea are 16 ani mai 4 luni si face 17 pot sama cunun cu ia fara semnatura parintilor ?? (vezi toată discuția)