avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Avocatnet 2011: Despre copilărie...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Avocatnet 2011: Despre copilărie...

...ce va mai aducetiaminte de cand erati copil...incep eu:umbra din casa bunicilor,praful de pe strada,bunica deschizand gazul de la sobe dimineata la 5iarna...coada la lapte, portocale,paine...neputinta...cacao cu lapte si coji de paine???...junkarsul din baie care poa sa explodeze in orice moment...
Ultima modificare: Marți, 25 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Emblemă? Cusută! Direct pe sarafan ... aşa am cunoscut beneficiul eşarfelor foarte late ... :D
Cordeluţa... păi era din material elastic si strângea de mă dureau urechile! Cum s-o port?! :O
Am participat la curăţenia de sfârşit de an, am chiulit, am chicotit, dar de fondul şcolii nu-mi amintesc:sorry: Într-adevăr, duceam maculatură şi sticle şi borcane, dar mergeam şi la curăţenia de primăvară în parcul oraşului unde, între noi fie vorba, numai ce trebuie nu făceam!
Cu mărţişoarele nu era nevoie, eram mai puţine fete decât baieţi, plus simpatiile de la alte clase...;)
elena138 a scris:

Cu mărţişoarele nu era nevoie, eram mai puţine fete decât baieţi, plus simpatiile de la alte clase...;)

Asa ziceam si noi cand vedeam cum unora le devine neincapator sarafanul:
- Asta de unde il ai, ca parca l-am vazut si anul trecut? :confused:
- De la Horatiu dintr-a V-a B!

Acum nu vreau sa zic, Doamne fereste, ca si voi.... noooo :giggle:
... hai că-ţi spun: le reciclam doar între fete :secret: :))
Eram ''precisa'' :happy:
Multumesc pentru incredere, de la mine n-o sa afle nimeni nimic!
,,Ierbar,, ,, insectar,, , disecţia salamandrelor în laboratorul de biologie ( la care ma scuzam mereu să particip, fiindcă nu suportam cruzimea faţă de vieţuitoare).
Colegii mei aveau şi insectare, un fel de cutiuţă făcută din lemn, pe fundul căreia stăteau aliniate , înfipte în bolduri, diverse insecte moarte.
"dori, aruncatul cu creta imi pare un gest cunoscut, însă eu aveam o profesoară care arunca cu indicatorul , în băieţii care o necăjeau.Aceea ,,aruncare,, cu indicatorul, devenise deja un ,,sport,, , şi acesta făcea ,,deliciul ,, orelor de chimie.Cel mai comic era că tot băieţii trebuiau să i-l şi ducă înapoi profei , că altfel nu mai avea cu ce să arunce ...la nevoie.
Orele de ,,atelier,, ..le frecventaţi? Eu nu prea :"> totuşi, când îmi mai făceam apariţia, profesoara se chinuia în zadar să mă înveţe să croşetez , că nu-mi reuşea nimic, doar încurcam ,,iţele,,.Totuşi, la câteva dintre acele ore am reuşit să învăţ cum se face un tort, salată boeuf, şi sos tartar :D. Cu adevărat utile pentru vremea la care m-am încumentat să fac primul tort, că altfel ar fi ieţit cu mult mai rău decât a ieşit .:)

Alte discuții în legătură

Amintiri.... Magda Staicu Magda Staicu Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de la mos craciun Ares-3 Ares-3 Dragii mei, Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor. Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales ... (vezi toată discuția)
Demisie! Ana Muntianu Ana Muntianu Subsemnatul, va aduc la cunostinta hotararea irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o am acum abuziv. Dupa o analiza amanuntita a ... (vezi toată discuția)