avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Avocatnet 2011: Despre copilărie...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Avocatnet 2011: Despre copilărie...

...ce va mai aducetiaminte de cand erati copil...incep eu:umbra din casa bunicilor,praful de pe strada,bunica deschizand gazul de la sobe dimineata la 5iarna...coada la lapte, portocale,paine...neputinta...cacao cu lapte si coji de paine???...junkarsul din baie care poa sa explodeze in orice moment...
Ultima modificare: Marți, 25 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Ares_3 a scris:
de la mine n-o sa afle nimeni nimic

Siiigur că da! ªi marmota ... ?!:))

legally_aid a scris:
Orele de ,,atelier,, ..le frecventaţi?

Da. Am învăţat să brodez şi să-mi cos şorţ pentru bucătărie:)
Îmi plăceau orele de atelier (PTP, cum erau numite în orar), mai ales la capitolul prăjituri! :kissing:
Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
elena138, utilizator
eeeh, debutul meu in design vestimentar a constat intr-o bentita de pus pe cap, crosetata .
Parca vad si acum : in loc de o bentita alba , cu margini regulate , a rezultat un fel de banda gri , pentru ca imi transpirau mainile de emotie , iar acea banda era tare ca de plastic pentru ca nu lasam lejeritatea cuvenita ...
Apoi au urmat caciulitele pentru papusi , colectia vara 1900toamna, din lana groasa , mohair etc ...

Eu nu apucam sa imi pun bentita inainte de ora de muzica.Proful era un mosulet smecher si cu mult umor si de fiecare data ma intreba daca mi-a crescut capul sau bentita a intrat la apa.
Cit despre martisor...am cam patito.:">Cind m-a intrebat o colega de unde am primit respectivul martisor i-am raspuns ca de la Robert(un pusti din a opta,,dupa care multe fete suspinau),tocmai in momentul in care ii spuneam minciuna invidioasei,Robert statea in spatele meu cu un martisor pe care mi l-a dat zimbind insinuant in coltul gurii.:":O:">
:)
In timp ce scriu, citesc afisajul "discutia este urmarita" si apar 14 utilizatori... noi, cei care scriem aici, suntem mult mai putini. Este oare un act de curaj sa scrii despre copilarie? Sau este infantil din anumite puncte de vedere?
:sorry:
Azi n-am dispozitia necesara sa scriu... pot sa citesc :)
:kissing:
elena138 a scris:

Azi n-am dispozitia necesara sa scriu... pot sa citesc

Atunci hai ca fac eu copy-paste dintr-un topic excelent (nu pentru ca am scris si eu acolo :rolleyes: unde puteti / va rog sa scrieti poezii: poezie_strofa creatie proprie in Versuri si Epigrame.

Mi-e dor de copilarie*

Mi-e tare dor cateodata
Sa-mi fac ghiozdanul suparata
Ca mama nu vrea sa m-ajute
Ci doar imi spune scurt ''Hai du-te!''

Mi-e dor si de bentita alba,
De scoicile facute salba,
De uniforma mea albastra,
De-un nas lipit pe o fereastra...

Insa degeaba mi-este dor.
Bine ca dorul nu-i sonor,
Ca nu stiu zau ce v-ati facea:
Pamantul tot il asurzea.

:sorry:

* inspirata de topicul despre copilarie...

Alte discuții în legătură

Amintiri.... Magda Staicu Magda Staicu Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de la mos craciun Ares-3 Ares-3 Dragii mei, Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor. Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales ... (vezi toată discuția)
Demisie! Ana Muntianu Ana Muntianu Subsemnatul, va aduc la cunostinta hotararea irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o am acum abuziv. Dupa o analiza amanuntita a ... (vezi toată discuția)