avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Avocatnet 2011: Despre copilărie...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Avocatnet 2011: Despre copilărie...

...ce va mai aducetiaminte de cand erati copil...incep eu:umbra din casa bunicilor,praful de pe strada,bunica deschizand gazul de la sobe dimineata la 5iarna...coada la lapte, portocale,paine...neputinta...cacao cu lapte si coji de paine???...junkarsul din baie care poa sa explodeze in orice moment...
Ultima modificare: Marți, 25 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
@elena138, eu cantam "Ciobanas cu 300 de oi" si "La oglinda" ,pe versurile lui G. Cosbuc. Preferatul meu era "Vai, saracul pui de cuc!"-este vorba despre un pui de cuc cazut dintr-un varf de nuc si salvat de o mierla care il ia de aripa si-l duce in zavoi.
.De cate ori am intrebat-o pe mama daca acel pui mai traieste si de fiecare data imi arata o pasare si-mi spunea ca acela e puisorul.
"Vioara", "Iepuras, coconas", "Ciobanas cu 300 de oi" si "La oglinda", tot repertoriul Angelei Similea B-)
Magda Staicu a scris:

Posibil sa fi facut o combinata ... oracol + alte drame
Si :
Vine vacanta
Cu trenul din Franta
Hai copii la joc
Cartile pe foc
Daramarea scolilor
:"> profesorilor
.....
nu mai stiu ce era mai departe ...

Să nu mai citim
Ca ne-nbolnăvim :))

O săptămână excelentă vă doresc, doamnelor.

:hugall:

p.s.
Eşti o floare, eşti un crin ,
Eşti parfumul cel mai fin
ªi ca semn că te iubesc,
Colo jos mă iscălesc...

( si apoi scriam pe asfalt numele copilului pe care-l iubeam)
Mai ştiţi jocul?
Ultima modificare: Luni, 15 August 2011
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
:rolleyes: Iti trimit din departare
Un buchet de lacramioare
Si pe fiecare floare
Cate-o dulce sarutare...(urmau pupicii)

Nu mai vad in fata blocului copii jucandu-se, in pauze, la scoala, alearga, cad sau se bat. M-am bucurat cand am vazut doi copii jucand sah, undeva, intr-o comuna din apropiere.

sau

Taranu' e pe camp/bis
Ura, draguta mea,
Taranu' e pe camp.
El are si-o nevasta...(si tot asa, pana cand se facea un sir lung de copii, care, la finalul cantecului, se alergau si cel care era prins, ere taranul.
Ce ziceti de :

Una paloma blancaaaa
Imi vine sa rontai banca
Prima ora-avem istoria
Profesoara a intrat
Ne vorbeste despre Tepes
Noi cu gindu' la-ntepat!

Din oceanul Pacific
Aiesit un peste mic
Si pe coada lui scria
Te iubesc ,nu ma uita!

Seriale om sarac om bogat linia maritima Onedin.Filme: mama,Veronica
:bow:

Alte discuții în legătură

Amintiri.... Magda Staicu Magda Staicu Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de la mos craciun Ares-3 Ares-3 Dragii mei, Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor. Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales ... (vezi toată discuția)
Demisie! Ana Muntianu Ana Muntianu Subsemnatul, va aduc la cunostinta hotararea irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o am acum abuziv. Dupa o analiza amanuntita a ... (vezi toată discuția)