avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Avocatnet 2011: Despre copilărie...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Avocatnet 2011: Despre copilărie...

...ce va mai aducetiaminte de cand erati copil...incep eu:umbra din casa bunicilor,praful de pe strada,bunica deschizand gazul de la sobe dimineata la 5iarna...coada la lapte, portocale,paine...neputinta...cacao cu lapte si coji de paine???...junkarsul din baie care poa sa explodeze in orice moment...
Ultima modificare: Marți, 25 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator

Oare ajungea cineva cu pasta de dinti inapoi acasa? Noaptea era concurs de mazgalit fetzele, dormeam iepureste ca sa nu fim de rasul dormitorului insa in fiecare dmineata era cineva (chiar mai multi) pliiini de dare de pasta de dinti...
Plus innodatul sireturilor :D
Nu ajungea nimeni cu pasta de dinti inapoi acasa, dar nici cu crema de ghete luata nu pentru lustruitul pantofilor, ca aveam sandale sau bascheti (tenisi), ci pentru acelasi mazgalit pe fata....in special in ultima noapte cand nu mai puteam fi pedepsiti.
Buna ziua, doamnelor!
Eram in tabara in Iasi si un pusti, probabil din satul la marginea caruia era asezata tabara, ne trezea dimineata cu o nenorocita de trompeta, la care tipa, ca nu stia sa cante.
Eu am avut intotdeauna probleme cu somnul de dimineata, in sensul ca l-am considerat un privilegiu personal, asa ca i-am ... furat si ascuns "obiectul muncii". :))
Nu numai ca nu m-a pedepsit nimeni, dar toti profesorii imi zambeau complice... la salutul drapelului de la ora ... 10!!!!
In privinta corespondentei, vrand-nevrand, alta posibilitate nu era, trebuia sa scrii. Telefoanele erau la cabina, cu monede de 3 lei, stateai la rand la cabina si auzeai tot ce vorbea cel dinauntru,
@elena138 a scris

In privinta corespondentei, vrand-nevrand, alta posibilitate nu era, trebuia sa scrii.

Acum mi-am adus aminte cum ascundeam scrisorile sau biletelele de la baieti pe sub covorul din camera mea si mi le-a gasit mama.
Ce m-a enervat ca le-a citit PE TOATE X-(

Dar cel mai tare m-a enervat ca radea :confused:
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2011
Ares-3, moderator
3 lei?
Eu stiu de monedele de 25 bani. Ha! si uneori se facea coada si ii bateam aluia in geam "hai, nene, odata, ca vrem si noi sa vorbim".:foottap:
Daca eram acasa ....conversatii lungi cu orele, ca pe atunci nu era inca plata la impulsuri, mai eram si cuplati si auzeam pacanitul "cuplajului" si uneori chiar rugamintea lui sa-l las sa vorbeasca.....sau invers.

Chiar, cum reuseam sa traim laolalta, asa, cu totii? Daca va amintiti, cei mai in varsta, prin anii '50 din cauza ofertei extrem de slabe de locuinte se statea "la comun, mai multe familii intr-un imobil cu mai multe camere pe un hol comun, cu o singura bucatarie si o singura incapere de baie, cu un singur wc si cu certuri intre gospodine, ba ca a facut fum prea mult, ba ca nu a spalat "ghiuveta", ba ca a lasat apa sa picure la dus, ba ca n-a oparit closetul.....
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2011
elga50, moderator

Alte discuții în legătură

Amintiri.... Magda Staicu Magda Staicu Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de la mos craciun Ares-3 Ares-3 Dragii mei, Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor. Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales ... (vezi toată discuția)
Demisie! Ana Muntianu Ana Muntianu Subsemnatul, va aduc la cunostinta hotararea irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o am acum abuziv. Dupa o analiza amanuntita a ... (vezi toată discuția)