avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Avocatnet 2011: Despre copilărie...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Avocatnet 2011: Despre copilărie...

...ce va mai aducetiaminte de cand erati copil...incep eu:umbra din casa bunicilor,praful de pe strada,bunica deschizand gazul de la sobe dimineata la 5iarna...coada la lapte, portocale,paine...neputinta...cacao cu lapte si coji de paine???...junkarsul din baie care poa sa explodeze in orice moment...
Ultima modificare: Marți, 25 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
La 3 lei cred ca aveai 3000 de minute :rofl:
Ares_3 a scris:
ascundeam scrisorile sau biletelele de la baieti pe sub covorul din camera mea si mi le-a gasit mama.
Ce m-a enervat ca le-a citit PE TOATE

Toate mamele fac la fel!X-(
Mie mi-a scris un baiat o scrisoare in versuri, mi-a plasat-o pe sub usa si a gasit-o mama. Evident, a citit-o ea la prima mana si apoi mi-a dat-o, cu mentiunea "Zice ca urmeaza sa-l cunosti. Mda, scrie poezii..."
:)) nici azi nu stiu cine e...:)
Cele mai multe scrisori le scriam in orele de romana, din liceu. :D aveam un talent la metafore ...!;)
Nu, ca pe vremea aceea puteai sa vorbesti cat vroiai, nu te contoriza nimeni, numa' cei care ori stateau la coada, ori cuplajul (daca aveai asa ceva, dar majoritatea aveau).
Cand a venit prima data chestia cu impulsurile, ca nu era cu minute, ci cu impulsuri...a fost o nenorocire. Ceva de genul scaderii salariilor cu 25%, asa a fost privit de populatie....si sa vezi ca nu ne puteam acomoda, ca nu intelegeam cum vine chestia cu un impuls un numar X de minute intre orele alea si alea....si Y minute intre orele alea si alea.
Ajunsesera parintii sa puna lacatel pe discul telefonului pentru ca copilelele ramase acasa sa nu ii falimenteze. Dar copilele invatasera sa pacaneasca in clapeta similar cu bataile de la formatul numarului cu discul telefonului, asa incat tot reuseau sa vorbeasca. Se cam chinuiau, dar izbandeau...:))
Va mai amintiti cum arata factura de la telefon? Un biletel mic similar cu talonul de pensie de acum.... :)

Cele mai multe scrisori le scriam in orele de romana, din liceu :D aveam un talent la metafore ;)...!

Caietele mele erau mai pline daca le luai de la coada la cap :innocent:
elga50 a scris:
Ajunsesera parintii sa puna lacatel pe discul telefonului pentru ca copilelele ramase acasa sa nu ii falimenteze.
adevarat, adevarat, adevarat!
Dar ziceti dv. ca

invatasera sa pacaneasca in clapeta similar cu bataile de la formatul numarului cu discul telefonului, asa incat tot reuseau sa vorbeasca.

pe-asta n-o stiu. Cum faceati? :D
Nu ca ar mai folosi la ceva practic acum, dar vreau sa stiu ;)

Alte discuții în legătură

Amintiri.... Magda Staicu Magda Staicu Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de la mos craciun Ares-3 Ares-3 Dragii mei, Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor. Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales ... (vezi toată discuția)
Demisie! Ana Muntianu Ana Muntianu Subsemnatul, va aduc la cunostinta hotararea irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o am acum abuziv. Dupa o analiza amanuntita a ... (vezi toată discuția)