avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Avocatnet 2011: Despre copilărie...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Avocatnet 2011: Despre copilărie...

...ce va mai aducetiaminte de cand erati copil...incep eu:umbra din casa bunicilor,praful de pe strada,bunica deschizand gazul de la sobe dimineata la 5iarna...coada la lapte, portocale,paine...neputinta...cacao cu lapte si coji de paine???...junkarsul din baie care poa sa explodeze in orice moment...
Ultima modificare: Marți, 25 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Observasem ca atunci cand se forma cifra trei, de exemplu, cand revenea discul la pozitia initiala pacanea de trei ori. Similar ridicam receptorul si bateam in furca scurt, cu aceeasi frecventa ca si discul ...Ma rog, era ceva chin sa inveti sa faci asta, dar cine era perseverent si avea si interes...o facea...

Erau inconstienti...dar ce puteai cere de la niste copii crescuti fara prea multa grija pentru ziua de maine...."turcu platea", eventual se invarteau de o bataie buna in ziua cand venea factura acasa. Pana cand sa se prinda parintii ce le faceau odraslele acasa se duceau cu jalba-n bat la "telefoane". Ei asi!... Veneau acasa cu coada-ntre picioare si cu o groaza de bani dati pe telefon.
Ca sa faci rost de o lista la ce numere se suna trebuia sa faci cerere...si adeseori nici nu vedeai acea lista. Adica era o zbatere in zadar. Bietii parinti, de unde sa stie ei ca odraslele pacaneau in furca si vorbeau cu orele!?. Da, cu orele....nu stiu ce naiba vorbeam atat ca peste o ora, doua, ne vedeam la scoala.....
Poate de acolo mi se trage ca nu pot sta de vorba la telefon prea mult!
Multumesc! Acum am inteles. Dar mai era o posibilitate, in special pe interurban, cu doua (sau 3???) zerouri in timpul convorbirii...
Poate de acolo mi se trage ca nu pot sta de vorba la telefon prea mult!

nici eu :kissing:
Parca, parca imi flutura un crampei de amintire....dar nu, nu pot sa-mi aduc aminte cum faceam, cu astea parca memoram numarul de telefon, nu?
Slava Domnului ca mai uit din alea vechi si mi le amintesc pe-astea mai noi, ca daca era invers...ma ducea gandul la Altzeimer, fereasca Dumnezeu!
nu, stergeam convorbirea din contorul lor ... parca :sorry: sau se inversa inregistrarea?! :secret:
se formau zerourile in timpul convorbirii
Cred ca acum e prima oara cand ma bucur ca nu am avut telefon cand eram mica, nu am la ce sa ma gandesc :happy:
Sigur nu mi-as aduce aminte.

Alte discuții în legătură

Amintiri.... Magda Staicu Magda Staicu Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de la mos craciun Ares-3 Ares-3 Dragii mei, Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor. Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales ... (vezi toată discuția)
Demisie! Ana Muntianu Ana Muntianu Subsemnatul, va aduc la cunostinta hotararea irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o am acum abuziv. Dupa o analiza amanuntita a ... (vezi toată discuția)