In general oricine avea un magazin punea lucruri deoparte, era un obicei definitoriu al epocii.
Corect! Vecina mea era vanzatoare la mercerie, dar puteai considera ca e cel putin proprietara de abator, casa de moda si producator de cosmetice:giggle:
Referitor la carti, prima data cand am cumparat "Istoria literaturii romane..." (ca am cumparat-o de doua ori, fiind ca soldatul lui Tepes, "din toti eu sunt cel mai prost...", imprumutul nerestituit costandu-ma niste ani de asteptare pana la o noua procurare), a zis vanzatoarea (care avea 10 clase si scoala de comert): "Iti dai tu seama ce destept esti dupa ce citesti cartea asta?!" :whistle:
- ca e o diferenta intre "fizica" si "educatie fizica"
Noi si acum ii gratulam pe profesorii de sport cu sintagma "oameni cu 3 licente: educatie, fizica si sport" :thumbup:
ca Ceausescu/partidul te iubesc Mai tin minte sentimentul inaltator ca cineva acolo sus ma iubeste, a disparut repede, dar nu pot spune ca n-a fost.
Eu nu intelegeam cum poate sefa sa fie "mama iubitoare" pentru toti copiii, avand in vedere ca mama mea avea doar 2 si... cu greu facea fata :))
la sf trimestrului 3 ne a scos de la scoala sa facem repetitii pt spectacolul de 23 august pe stadionul national
Asta era unul din momentele cele mai asteptate, ne jucam de ne saturam (copii fiind) sau ne intalneam cu elevii de la alte licee si ... idile, una-alta (vreau sa zic suspine, ca pe atunci nu stiam mare lucru despre relatii).
Oricum, din toate postarile reiese o inocenta pe care nu reusesc s-o mai descifrez in multe perechi de ochi. Din pacate, si cei care pareau candva altfel (in sensul bun :), ), acum sunt profund schimbati. Evident, nu-i cunosc eu pe toti, insa cei pe care-i stiu de-o viata, imi sunt in anumite circumstante necunoscuti. :) Poate e chiar bine, la orice varsta experimentam lucruri noi :console: