sserafim a scris:
o naratiune nu poate fi ABROGATA nici macar partial se vorbeste de ce a fost si de ce va fi asta daca sti sa citesti si printre randuri!
Cu privire la clopote singura problema este calitatea acestora si este singura problema ce o poti ridica in fata instantei sa schimbe clopotele cu unele de calitate si armonizate - clopotele facute fabricate mai nou nu mai au aceeasi calitate ca cele din vechime si chiar un clopot vechi fisurat sau spart poate scoate sunete disorsionate deranjante, cu privire la orele la care se trag clopotele...pas...nu prea ai ce face#-o:stunned:
cei de la mediu pot verifica limita poluarii fonice a acelor clopote si daca se depaseste limita admisa poti solicita inlocuirea acestora!!!
parerea mea !!!:sorry:
Si eu il citez pe Serafim care stie ce stie.Si stie bine.:)
Avlil, ti-am dat texte de lege.Nu inteleg ce anume aste de neinteles.:)
Eu il astept pe JH care ne poate prezenta noi parari ( nu si insotite de jurisprudenta CEDO)
Othelox, vezi si art 60 din CEDO ingrosat :
,,Nici o dispozitie din prezenta conventie nu va fi interpretata ca limitind sau aducind atingere drepturilor omului si libertatilor fundamentale care ar putea fi recunoscute conform legilor oricarei parti contractante sau oricarei alte conventii la care aceasta parte contractanta este parte."
Si mai reamintesc ca este vorba de un drept inviolabil.;)
Interesant este faptul ca nu se poate obtine protectia unui drept prin incalcarea unor drepturi fundamentale ale altora.
;)
avocat Claudiu Lascoschi