De aceea am dat si speta. Problema este ca instanta nu este obligata sa mentina liberarea conditionata.
Daca in al 2-lea dosar primeste o pedeapsa mai mare se poate emite un nou mandat.
Acum, numai dvs. stiti care este diferenta dintre dosarul unde a fost condamnat si noul dosar care se judeca.
Instanta nici nu va aplica art. 61 alin. (1) C. pen., intrucat pedeapsa de 2 ani si 6 luni inchisoare din prezenta cauza este o alta pedeapsa decat cea din sentinta penala nr. 69 din 5 iulie 2005, ea reprezentand pedeapsa rezultanta aplicata intregului concurs de infractiuni, conform art. 36 alin. (1) C. pen.
Dna renta, ce nu inteleg eu, este cum de omul din speta a ramas sa execute in urma contopirii, 2.6 ani?!
Pedeapsa din 2005 a fost de 2.6 ani, cea din 2008 de 2 ani, in urma contopirii celor doua mandate de executare nu trebuia cumva sa execute 2.6 ani minus ce executase pana atunci (19 luni executase)?
Iar x de zile care ramaneau de executat, cu ce se diferentiaza de cele 99 zile din speta data de mine!
Asta era intrebarea mea!
Cum a sfarsit omul cu 2.6 ani si de ce lui nu i s-a mentinut beneficiul liberarii conditionate?
Instanta nici nu va aplica art. 61 alin. (1) C. pen., intrucat pedeapsa de 2 ani si 6 luni inchisoare din prezenta cauza este o alta pedeapsa decat cea din sentinta penala nr. 69 din 5 iulie 2005, ea reprezentand pedeapsa rezultanta aplicata intregului concurs de infractiuni, conform art. 36 alin. (1) C. pen.
[/quote
Nu asta rezulta din speta.Ca va executa 2 ani si 6 luni.Rezulta ca nu se considera executata pedeapsa asa cum ceruse omul.
Sunt lamutita bustean!
Eu ar trebui sa ma simt prost ca dupa atatea raspunsuri.tot nu imi dau seama care va fi verdictul!
Ce m-a bagat acum in ceata sunt spetele, a mea si a dnei gabriela!
In speta data de mine, dupa liberarea conditionata, cererea de contopire a facut ca pedeapsa rezultanta de 99 de zile sa nu mai fie executata pentru ca se mentinea liberarea conditionata, pe cand in cealalta speta..din pedeapsa rezultanta, adica 2.6 ani minus cea a executat= un nou mandat de executat!
In concluzia, am plecat de unde eram...
Nu ma ajuta cu nimic raspunsurile date de fiecare in parte si contradictiile daca nu sunt sustinute de o "teorie" ferma~!!
Asadar..de ce aceasta diferenta intre spete??#-o
~ final discuție ~