Oana-Cristina23 a scris:
@ alina: Din moment ce regulamentul de concurs se refera expres la domiciliu, atunci treci domiciliul in declaratia pe proprie raspundere.
@ sofia: Parerea mea este ca judecatorul trebuie sa fie un exemplu in societate, cel putin la nivel teoretic. Respectiva d-na judecator a pozat asa cu putin timp inainte sa dea la INM, deci era constienta de propriile actiuni si de consecintele lor. Daca pozele ar fi aparut inainte sa intre in magistratura, cred ca ar fi fost respinsa pt neindeplinirea cond bunei reputatii. Acum daca a avut sansa/nesansa si nu s-a aflat atunci, ci abia acum, nu vad de ce sanctiunea ar fi alta. Sincer, eu as compatimi-o daca ar fi exclusa din magistratura pentru ca s-ar duce pe apa sambetei toata munca ei de ani intregi...Dar eu asa as fi raspuns daca mi-ar fi picat mie la interviu speta aia
buna reputatie , este ceruta ca formalitate incepand de la infiintarea unei societati comerciale parca , si pana la functia de presedinte de stat.........au fost n personalitati care ocupa functii publice , au pozat nud etc , si ocupa functii publice , ( in partidul lui Putin in Rusia , este un parlamentar , in speta o doamna , care de ceva timp a pozat in playboy ) , cand excluzi pe cineva din magistratura , trebuie sa o faci super motivat , parerea mea , iar in speta ar fi ceva de genul ,'' are buna reputatie pt a indeplini cine stie ce functie publica , dar nu cea de magistrat ? '', iar aici se fac diferente de grade la buna reputatie ?, iar asa ceva nu e trecut in regulament ,ceva de genul ,'' buna reputatie conform statutului de magistrat ''..........parerea mea............