Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina de discutie fara a mai fi nevoie sa treceti printr-o pagina intermediara.
Totodata, am restrans si grupat urmatoarele facilitati
- campul in care se introduce mesajul se extinde acum impreuna cu textul pentru a oferi o viziune de asamblu asupra textului introdus
- emoticoanele se regasesc acum sub un singur buton (langa cele deja existente Bold, Italic s.a.m.d. )
- facilitatile "Invita la discutie" si "Urmareste discutia" se regasesc acum in fereastra de "Confirmare adaugare raspuns"
Asteptam in continuare pareri si idei.
Va multumim
Buna ziua.A mai aparut o problema, dupa ce acum cateva zile am primit asigurari ca se pot folosi diacritice, desi a functionat pana acum , in urma cateva minute am scris un mesaj, l-am publicat si am constatat ca lipseau toate literele care contin diacritice.Deci eu le/am tiparit, dar lipseau total, nu doar ca apareau stiti cum, indescifrabil. L-am reeditat si am renuntat la diacritice.Asa incat nu le voi mai folosi pana cand voi sti sigur ca nu sunt probleme .Multumesc, o seara frumoasa. :)
URGENT!
Va rog frumos rezolvati problema salvarii periodice (la fiecare minut sau nu stiu la cat era inainte) a mesajelor pe care le scriem. Se intampla sa apasam pe vreo tasta si sa ni se stearga tot ce scrisesem pana atunci si abia acum am observat ca nu era mesajul salvat. X-(
Acelasi lucru, daca se poate si la mesajele private.
Este frustrant sa scrii ceva mai mult si sa pierzi totul dintr-odata.
@legally_aid: Promit sa rezolvam si problema diacriticelor. Saptamana viitoare inca este in concediu colegul meu pianistul, care se ocupa de astfel de probleme in Forum, urmand ca saptamana cealalta, cand se intoarce, sa vedem si problema aceasta si sa o rezolvam.
@elga50: Aceeasi promisiune si in cazul salvarii mesajelor. Stiu ca e frustrant si imi cer scuze pentru inconveniente. :")
Probleme ...
Radu Gabrian
Asa cum am mai sesizat se valideaza foarte greu mesajele trimise in aceasta noua formula.
Cele mai multe dureaza minute pana pleaca catre forum.
Multumesc ... (vezi toată discuția)