avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari forum 12 August 2011
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari forum 12 August 2011

Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina de discutie fara a mai fi nevoie sa treceti printr-o pagina intermediara.

Totodata, am restrans si grupat urmatoarele facilitati
- campul in care se introduce mesajul se extinde acum impreuna cu textul pentru a oferi o viziune de asamblu asupra textului introdus
- emoticoanele se regasesc acum sub un singur buton (langa cele deja existente Bold, Italic s.a.m.d. )
- facilitatile "Invita la discutie" si "Urmareste discutia" se regasesc acum in fereastra de "Confirmare adaugare raspuns"

Asteptam in continuare pareri si idei.
Va multumim
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:02, 12 Septembrie 2011
autosave-ul pentru mesajele din forum ar trebui sa fie ok acum.

@elga50 - fereastra de emoticoane ar trebui sa se deschida mai repede

@avocat_lascoschi - probabil efectuam modificari in forum in momentul respectiv, va rog sa-mi semnalati daca problema se repeta

@Gabrielle Monique - rog utilizatorul @sebastian-barbulescu sa-mi trimita cateva informatii despre: sistemul de operare pe care ruleaza, browserul impreuna cu versiunea lui. Repet, momentan Avocatnet.ro este optimizat (sau ar trebui :rolleyes: ) pentru sistemele de operare Windows folosind browserele Internet Explorer 6, Internet Explorer 7, Internet Explorer 8, Mozilla Firefox , Google Chrome.

PS:
Investighez si problema diacriticelor, un link unde apare problema m-ar ajuta enorm. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2011
pianistul, administrator
Da, pe forum a aparut autosave, chiar am beneficiat de el de dimineata :)
Dar la mp, dar la comentarii? Ca eu, cu tastatura mea de laptop pierd o multime de timp, inclusiv mesaje intregi din mp si comentarii.:oops: #-o nu, nu se deschide mai repede fereastra de emoticoane, tot greu apare.

Incerc sa copy-paste aici un text cu diacritice sa vedem cum apare:

Neimpozitarea sub nici o form a oricrei iniiative economice sau sociale care
implic participarea a maxim 10 angajai timp de 10 ani. Impozitare progresiv i
simpl pentru activitile desfurate de societile cu cel puin 11 angajai.
Libertatea de a opta pentru sistemul de asigurri sociale i de sntate pe care l
dorete ceteanul: privat sau de stat

iar aici scriu eu din tastatura mea cu diacritice:

Iat ce cred eu n legtur cu coala pe care ai inut mori .......
Aici s-a vrut sa se scrie asta " Iata ce cred eu in legatura cu scoala pe care ai tinut mortis...."

Si lista aceea care apare cand nu ne dorim mai mult pe calea de intoarcere dupa ce ne-am dat obstescul raspuns in vreun topic...? Ce se mai aude cu ea, o scoateti sau n-o scoateti din uz?#-o
elga50, moderator
1. Va dau si eu un copy/paste:

CAPITOLUL I
Dispozi?ii generale

Art. 1. - (1) Persoanele asigurate pentru concedii ?i indemniza?ii de asigurãri sociale de sãnãtate n sistemul de asigurãri sociale de sãnãtate, denumite n continuare asigura?i, au dreptul, n condi?iile prezentei ordonan?e de urgen?ã, pe perioada n care au domiciliul sau re?edin?a pe teritoriul Romniei, la concedii medicale ?i indemniza?ii de asigurãri sociale de sãnãtate, dacã:
A. desfã?oarã activitã?i pe bazã de contract individual de muncã sau n baza raportului de serviciu;
B. desfã?oarã activitã?i n func?ii elective sau sunt numite n cadrul autoritã?ii executive, legislative ori judecãtore?ti, pe durata mandatului, precum ?i membrii cooperatori dintr-o organiza?ie a coopera?iei me?te?ugãre?ti, ale cãror drepturi ?i obliga?ii sunt asimilate, n condi?iile prezentei legi, cu ale persoanelor prevãzute la lit. A;
C. beneficiazã de drepturi bãne?ti lunare ce se suportã din bugetul asigurãrilor pentru ?omaj, n condi?iile legii.

2. M-ar ajuta enorm daca s-ar rezolva cu diacriticile. Inainte de ultimele modificari nu aparea asa ceva.

Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
@pianistul...la cererea Dvs. atasez si link..poate mesajele copy-paste nu va ajuta...

www.avocatnet.ro/content/for...

Multumim mult. :)
Stimate domn admin,
@piannistul
Consider ca aceste erori nu sunt generate urmare a p.c.-ului pe care il utilizez, ci mai de graba ar fi probleme legate de site-ul pe care il administrati.
Pana acum am putut posta cat se poate de OK, si fara probleme....
Chiar daca nu am activat de mult timp pe acest forum, am considerat aceste probleme ...unele de moment, insa devin tot mai stresante de vreme ce trebuie sa scriu acelasi raspuns de cate 2-3 ori ca sa apara o singura data, ca si raspuns pe forum....

Iar ca sa revin la cerinta dv. eu am intrat de pe mai multe pc-uri si am avut aceiasi problema...nu vad vre-o legatura de browser, ori sistemul de navigatie pe internet; separat am intrat atat de pe PC-uri cu Windows profe. 2000; vista....de asemenea de pe sisteme de navigare pe internet diferite : Internet explorer, Modzila, Google Crom....

Asa ca va asteptam cu noi informatii de reusita...
Cu respect,

Alte discuții în legătură

Nu se posteaza raspunsul ContSters109653 ContSters109653 Am o problema. Raspund, dau publicare dar raspunsul nu se posteaza . Am apelat atunci la un tertip. Am deschis alt ecran, am postat un semn grafic am dat ... (vezi toată discuția)
Probleme ... Radu Gabrian Radu Gabrian Asa cum am mai sesizat se valideaza foarte greu mesajele trimise in aceasta noua formula. Cele mai multe dureaza minute pana pleaca catre forum. Multumesc ... (vezi toată discuția)
O mica problema cu alertele si emailurile de sistem Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, In ultimele 24 de ore am inregistrat o problema care a afectat alertele (mesaje noi in forum, mesaje private, etc) trimise utilizatorilor, ... (vezi toată discuția)