avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari forum 12 August 2011
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari forum 12 August 2011

Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina de discutie fara a mai fi nevoie sa treceti printr-o pagina intermediara.

Totodata, am restrans si grupat urmatoarele facilitati
- campul in care se introduce mesajul se extinde acum impreuna cu textul pentru a oferi o viziune de asamblu asupra textului introdus
- emoticoanele se regasesc acum sub un singur buton (langa cele deja existente Bold, Italic s.a.m.d. )
- facilitatile "Invita la discutie" si "Urmareste discutia" se regasesc acum in fereastra de "Confirmare adaugare raspuns"

Asteptam in continuare pareri si idei.
Va multumim
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:02, 12 Septembrie 2011
La mine exista problema ca imi zice sa astept...si astept...
Si de fapt mesajul este publicat dar imi zice sa astept...
Prima oara am asteptat 5 minute.Apoi am inteles ca degeaba astept.Mesajul se publica dar mie imi apare sa astept.
Astazi am patit asa.
Buna seara. In privinta dimensiunii ferestrei pentru editare, care nu se redimensioneaza pana ce nu ajungi cu editarea pana chiar dincolo de limitele ei , unde practic nu mai vezi ce editezi, ar mai trebui putin ,,umblat ,, la aceasta modificare, fiindca am observat ca datorita acestui aspect atat mie , cat si altor colegi, ne mai ,,scapa,, greseli de tiparire, pe care daca nu le observam atunci, ori in intervalul celor 30 de minute, nu mai putem face nimic.Eu insami am aproape in fiecare mesaj scris greseli, lucru ce anterior modificarii se intampla doar ocazional.Multumesc, o seara frumoasa :)
Cand intrati pe fereastra pentru a edita mesajul (ea este la dimensiuni restranse) clicuiti pe ea si se va largi, cuprinzand tot mesajul scris anterior.
clicuiti pe ea si se va largi, cuprinzand tot mesajul scris anterior.

Am mai ,,clicuit,,dar nu se intampla nimic .Am gasit eu metoda , merg doar cu ,,space ,,, incepand cu penultimul rand, pana se reidmensioneaza fereastra, apoi continui mesajul.Fiindca altfel tot ceea ce scriu nu mai pot vedea.
elga50 a scris:

URGENT!
Va rog frumos rezolvati problema salvarii periodice ................[,,,,]Acelasi lucru, daca se poate si la mesajele private.
Va rog mult sa rezolvati problema aceasta!:help:

Va rog, acelasi lucru si la comentariile articolelor din editoriale, stiri etc.:help:

Alte discuții în legătură

Nu se posteaza raspunsul ContSters109653 ContSters109653 Am o problema. Raspund, dau publicare dar raspunsul nu se posteaza . Am apelat atunci la un tertip. Am deschis alt ecran, am postat un semn grafic am dat ... (vezi toată discuția)
Probleme ... Radu Gabrian Radu Gabrian Asa cum am mai sesizat se valideaza foarte greu mesajele trimise in aceasta noua formula. Cele mai multe dureaza minute pana pleaca catre forum. Multumesc ... (vezi toată discuția)
O mica problema cu alertele si emailurile de sistem Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, In ultimele 24 de ore am inregistrat o problema care a afectat alertele (mesaje noi in forum, mesaje private, etc) trimise utilizatorilor, ... (vezi toată discuția)