avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari forum 12 August 2011
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari forum 12 August 2011

Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina de discutie fara a mai fi nevoie sa treceti printr-o pagina intermediara.

Totodata, am restrans si grupat urmatoarele facilitati
- campul in care se introduce mesajul se extinde acum impreuna cu textul pentru a oferi o viziune de asamblu asupra textului introdus
- emoticoanele se regasesc acum sub un singur buton (langa cele deja existente Bold, Italic s.a.m.d. )
- facilitatile "Invita la discutie" si "Urmareste discutia" se regasesc acum in fereastra de "Confirmare adaugare raspuns"

Asteptam in continuare pareri si idei.
Va multumim
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:02, 12 Septembrie 2011
Am efectuat o serie de modificari in urma unor teste mai riguroase privind diacriticele si problema semnalata de utilizatorul sebastian-barbulescu.

PS: doresc sa imi cer scuze pentru neplacerile create in ultimele zile pentru care imi asum personal responsabilitatea si astept in continuare feedback-ul dvs.
Va multumesc
Am copiat o epigramă a lui Vlad Sorin Gabriel, ca să probăm diacriticele:

Nu fac pe inteligentul...
Insă na! Aşa e viaţa!
Când ne scrii ne cade netul
Când te vad imi …cade faţa.

:coffee:

Completare
Merge!

=D> si inca o :coffee:
Ultima modificare: Joi, 1 Septembrie 2011
Ares-3, moderator
Buna ziua,
Observ ca in acest topic se poate posta cu usurinta, insa eu si astazi am avut aceleasi probleme, trebuie a scriu de cate 2-3 ori un mesaj ca sa imiapara intr-un finl postarea ....
E un adevarat chin....
Iar ca si caz particular in dimineata aceasta pe la 9-10 , dupa de apasam pe butonul PUBLICA MESAJ , imi apareau sponsorii forumului ...
Nu mai inteleg nimic...
:surrender:
sebastian-barbulescu, utilizator
sebastian-barbulescu a scris:

Buna ziua,
Observ ca in acest topic se poate posta cu usurinta, insa eu si astazi am avut aceleasi probleme, trebuie a scriu de cate 2-3 ori un mesaj ca sa imiapara intr-un finl postarea ....
E un adevarat chin....
Iar ca si caz particular in dimineata aceasta pe la 9-10 , dupa de apasam pe butonul PUBLICA MESAJ , imi apareau sponsorii forumului ...
Nu mai inteleg nimic...
:surrender:

Pana la ora 11:30 s-au efectuat modificari la site. As dori sa stiu daca de atunci ati mai avut probleme. Va multumesc
pianistul, administrator
Eu adineauri nu am putut posta primul mesaj daca intru pe ,,fi primul care posteaza".
In rest, astazi nu am avut probleme.

Alte discuții în legătură

Nu se posteaza raspunsul ContSters109653 ContSters109653 Am o problema. Raspund, dau publicare dar raspunsul nu se posteaza . Am apelat atunci la un tertip. Am deschis alt ecran, am postat un semn grafic am dat ... (vezi toată discuția)
Probleme ... Radu Gabrian Radu Gabrian Asa cum am mai sesizat se valideaza foarte greu mesajele trimise in aceasta noua formula. Cele mai multe dureaza minute pana pleaca catre forum. Multumesc ... (vezi toată discuția)
O mica problema cu alertele si emailurile de sistem Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, In ultimele 24 de ore am inregistrat o problema care a afectat alertele (mesaje noi in forum, mesaje private, etc) trimise utilizatorilor, ... (vezi toată discuția)