J H a scris:
Ma bucur ca ma apropii de adevar!=D>
Atunci sa recapitulam:
relatia mama-fiu e clara, as zice eu ("mama ii canta fiului")
...
iar daca fiul este rezultatul unei relatii incestuoase tata-fiica, iar fiica naste un copil in urma acestei relatii, copilul este fiul mamei sale (mde, mai am si eu cate o sclipire de geniu!), fiul al tatal mamei si in acelasi timp nepot al tatalui sau!:O
Iar mama este in acelasi timp sora vitrega :O cu propriul copil!
...
Parerea mea!:">
Felicitari JH !
Speta este urmatoarea:
Prin anul 1900 si ceva, in Bucuresti, un tanar a absolvit liceul. Cu aceasta ocazie, prilej de bucurie, ca de, nu toata lumea termina liceul in vremeea aceea, a facut o petrecere, unde, a cam baut, la fel facand si mama sa. Beti fiind, tanarul si mama sa au intretinut relatii sexuale.
Cand si-a dat seama ce s-a intamplat, tanarul, de rusine a plecat din tara si s-a stabilit in Franta. Acolo, a urmat cursurile Facultatii de Drept de la Sorbona, pe care a absolvit-o chiar printre premianti, numele lui fiind inscris pe placutele facultatii.
Dupa absolvirea facultatii, tanarul s-a intors in Romania.
Aici, a cunoscut o fata, s-au indragostit si s-au casatorit, din dragostea lor rezultand si un copil.
Ei bine, dupa ceva vreme, tatal a aflat ca fata cu care s-a casatorit si a avut un copil, era de fapt rezultatul conceptiei dintre el si mama sa.
De asta mama ii canta fiului: ,,Nanii, nanii, fiu din fii, tatal tau mi-e tata mie iar eu lui ii sunt sotie,,.
Se spune ca intr-un cimitir din Bucuresti este statuia ganditoare a tanarului care mediteaza la ghinionul lui....
V-A PLACUT ?