avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Legatura de rudenie dintre mama si fiul sau din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Legatura de rudenie dintre mama si fiul sau din aceasta ,,speta,, celebra !

Buna ziua !
Iata ce ii canta o mama fiului sau pe care il legana:
,,Nani, nani, fiu din fii, tatal tau mi-e tata mie, iar eu lui ii sunt sotie !,,
Intrebarea este: ce legatura de rudenie exista intre mama si fiul sau din aceasta speta ? (auzita de mine de la distinsul domn profesor Dumitru Lupulescu).
:)
romascanu a scris:

Apropo de minte!
o fi vreun test psihologic din care cineva ar putea sa traga concluzia ca eu as fi vreo ... coboratoare din herruvimi :innocent: (de vreme ce m-am dus cu gandul pana la fecioara Maria) in timp ce J.H. cauta ... femeia pacatoasa.:secret:
Caz in care i-as da o bere, pentru ca dupa toate... aparentele nu l-ar paste nici o primejdie. :happy:

Valentin, scoate-ma din ceata inainte de mai rosti si alte tampenii pe site-uri publice. :hammer:

Mde...
femeile se gandesc la cele sfinte..
barbatii la cele pacatoase!:sorry:

ma bucur ca am ghicit rezultatul... mi s-a parut tare interesant...
Insa si ideea lui beeba mi se pare interesanta.. si nici nu exista doua incesturi...

Iar povestea... daca s-ar fi intamplat pe undeva prin america de sud, in mod sigur se facea o telenovela ceva...
Altminteri este o poveste nu prea vesela...:((:((
Daca ma uit la ce-am scris mai la deal...

romascanu a scris:

Daca inlaturi prima idee care-ti trece prin minte (aceea a unei legaturi incestuoase) ramane...

ramane sa ma bucur ca, cel putin, nu sufar de mediocritatea iluziilor...

Auzi ce vedeam eu ... metafore :fight: acolo unde realitatea (trista) era partea cea mai tare.
In concluzie, intre mama si fiu mai erau 2 legaturi de rudenie: sora-frate si matusa-nepot.
Matusa-nepot?
Mama este in acelasi timp sora tatalui, fiind fica mamei ei (#-o)... da, atunci este si matusa propriului ei fiu...=D>

Si cica dreptul familiei e usor...:">

Insa... am o idee...B-)...
(mde idei ciudate de la miezul noptii)

Daca legaturile de rudenie sunt asa de complicate...
Cum e cu succesiunile?
Cine mosteneste pe cine, in ce grad, etc?:P
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 August 2008
ContSters56778, utilizator
J H a scris:

Insa... am o idee...B-)...
(mde idei ciudate de la miezul noptii)
Daca legaturile de rudenie sunt asa de complicate...
Cum e cu succesiunile?
Cine mosteneste pe cine, in ce grad, etc?:P

Copilul o mosteneste pe mama in calitate de descendent, gradul si clasa de rudenie mai apropiate le inlatura pe celelalte chiar daca se reunesc in aceeasi persoana. (Parca asa spunea Fr. Deak, desi sunt cam obosit la ora asta si nu garantez :))

Alte discuții în legătură

Mama vitrega este ascendent privilegiat ? bms bms Am urmatoarea speta: În urma decesului soțului au rămas 3 copii din prima căsătorie al acestuia S-a finalizat succesiunea după soț Ulterior ... (vezi toată discuția)
Dacă mama mea s-a recăsătorit legal cu un alt bărbat iar ... FabianOnel FabianOnel Dacă mama mea s-a recăsătorit legal cu un alt bărbat iar mama a murit după 6 ani de la căsătorie, eu și fratele meu, avem dreptul la averea lăsată de ... (vezi toată discuția)
A fi sau a nu fi maria.misca2010@yahoo.it maria.misca2010@yahoo.it parintii mei au divortat in 1968. tata sa recasatorit in 1970 din aceasta casatorie a rezultat o fiica sora mea vitrega in 1990 au cumparat un ap cu 3 cam ... (vezi toată discuția)