m_ella2005 a scris:
Daca bunurile la care faceti referire au fost dobandite in timpul casatoriei, intreoduceti actiune de partaj. Depuneti si cerere de ajutor public judiciar.
Da,bunurile au fost dobandite in timpul casatoriei insa financiar nu-mi permit si ei pe acest fapt se bazeaza....
Are vreun rost sa comentez ca aproape 8 ani de zile sotul - fostul,a fost pensionat medical iar baza se punea in salariul meu ???
Ca nu uita de fiecare data sa imi aminteasca ca daca introduc partaj el aduce veniturile lui dobandite in Italia ,insa in primul an a venit cu 142 de eu,in al doilea an cu 470 Eu,in al treilea an cu 1400 Eu si in al patrulea an am deschis cont in care a depus 4000 si ceva de Eu din care nu am scos decat cand imi spunea pt anumite probleme cam 800 -900 de Eu...
In anul cand a venit cu 1400 de Eu,am gasit la el un act in care era mentionat salariul luat din noiembrie pana in iune de 7800 Eu...
Deci eu imi pot permite sa introduc partaj daca el vine cu acte in care arata ca a castigat atat - eu cum pot dovedii ca la familie a venit cu sume infime si de fapt el avea card de unicredit unde isi tinea restul banilor,ce nu putea fi verificat aici in tara ????
M-a sunat de 3 ori anul acesta de la avocatul lui sa le dau semnatura ca daca introduc actele ma ajunge in jur de 90 de milioane pt cele 3 imobile fara taxa expertului si avocat.... tocmai pt ca stia ca din salariul meu de bugetar nu imi permit...