raku84 a scris:
Fratilor m-am interesat la 10 cabinete de notariat....si toti imi spun ca situatia este foarte complicata drept pentru care nu vrea niciun notar sa se bage...credeti-ma.In urma cu 2,3 ani se vindeau foarte usor...semnau locatarii in fata notarului si gata...urma procedura standard.ACUM este o lege de 2 lei data...pentru ca cineva a vandut un apartament fara sa-i spuna cumparatorului ca partea sa din uscator a fost vanduta de comun acord cu ceilalti locatari unei alte persoane.DECI,cumparatorul apartamentului a crezut ca are parte la uscator,dar partea lui fusese vanduta.(aceste cuvinte mi le-a spus unul dintre notarii care "m-a trimis la plimbare")
mai mergi inca o data la un notariat (de preferinta altul) si, daca vei capata acelasi raspuns, intreaba-l ce lege reglementeaza acea vinzare a uscatoriei, legea 247/2005 fiind o lege de modificare a altor legi (din care unele modifica alte legi anterioare), din domenii foarte variate : cod fiscal, cod penal, renta viagera, imobile preluate în mod abuziv în perioada 6 martie 1945 - 22 decembrie 1989, domeniile cadastral si funciar, etc